Dostlar merhaba. Bu gün üniversite öğrencisi bir öğrenci geldi yanıma birilerinin tavsiyesi ile. Bilgisayarı açılmıyormuş. Projesi varmış. Tamam dedim biçimlendirme yapmadan windows kurarız eski windowsun içinden buluruz. Neyse hard disk sıkıntılı galiba 45 dk falan anca geldi yükleme ekranı. Tek sürücü vardı. C D ayırmamış. Neyse windowsu kurmak için C yi seçtim. Hiç biçimlendir sil falan demedim. Zar zor uzun uğraşın sonunda windows kuruldu. O da ne? Ulan biçimlendirme yapmış. Ben şok! Hiç bir dosya yok! Proje mroje yok! Çocuğa yardım edelim derken projesini yokettik. R Stuido ile tarama yapıyorum o da %54 de tıkalı kaldı resmen. 1 saattir %54. Sürekli veri hatası yazıyor. Kafayı yiyeceğim resmen. Galiba hard disk sıkıntılı.
(Bilgisayar konusunda yardımcı olurken insanlardan para almam. Ücretsiz yardım amaçlı yaptığım bir şeyde böyle problemler olması acayip canımı sıkıyor. İnsanlara yardım etmekten uzak mı durmam gerekiyor anlamıyorum ki
)
(Bilgisayar konusunda yardımcı olurken insanlardan para almam. Ücretsiz yardım amaçlı yaptığım bir şeyde böyle problemler olması acayip canımı sıkıyor. İnsanlara yardım etmekten uzak mı durmam gerekiyor anlamıyorum ki