🔥İndirim Bigjoy Big Kasım Başladı!💥Tüm Ürünlerde %50'ye Varan İndirim!

Reaksiyon skoru
4
mailing3.webp
Bigjoy’un Big Kasım Kampanyası başladı!
Tüm sporcu takviyelerinde %50’ye varan indirimler var.
Protein, kreatin, amino asit, multivitamin… hepsi kampanyada.

Linkte referans link yok, sadece paylaşmak istedim 👇
🔗 Kampanyalı Ürünler

Son düzenleme:
kalitesi düşük pr markadan başka bir şey değil 1 kere aldım her seferinde motor bozdu kas kaybettim markaya bildirdim silkelemedi bile

bu üründe click bait bir ürün mesela glutamine zaten whey protein içinde olan bir şey glutamine zaten ucuz 250 creatinei 850 TL'ye indirimler satıyorlar o paraya 1 kg creatine al daha iyi

indirim adınada bir şey yok satılmayan ürünleri koymuşlar hep

kalitesi düşük pr markadan başka bir şey değil 1 kere aldım her seferinde motor bozdu kas kaybettim markaya bildirdim silkelemedi bile

bu üründe click bait bir ürün mesela glutamine zaten whey protein içinde olan bir şey glutamine zaten ucuz 250 creatinei 850 TL'ye indirimler satıyorlar o paraya 1 kg creatine al daha iyi

Gönderdiğiniz ürünün yorumlar kısmında da şikayet var yalnız ve rating düşük gözüküyor.

Protein tozu harici fıstık ezmesi, vitamin gibi ürünler de var. Fıstık ezmesini kendim de kullanıyorum.
öylesi daha mantıklı tabi faydasını görürsünüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direk motor bozuyor mide koruyucuda fayda etmiyor bu mübareklere

Gönderdiğiniz ürünün yorumlar kısmında da şikayet var yalnız ve rating düşük gözüküyor.
tadı olmayan birşeyin tadı nasıl kötü olabilir creatine yorumdaki hiç birşeye neden olmaz

hergün 6-7 gram alıyorum ben prework yada kafeinle beraber almıştır spor yapmayan biri için prework kafein felan ilk zamanlarda ağır gelebilir motoru bozabilir mide sorunları yaşatabilir creatine yada whey protein kaliteliyse biraz hazımsızlık şişkinlik hariç pek bir şey yapmaz

Proteinocean 1-2 aydır kullanıyorum ürünlerinde şimdilik bir sorun yaşamadım

n11 den 1 kg liği 1.2 ye almıştım kuponla oralarda daha mantıklı sanki.Çikolatalı sı var şuan shake için aldım çikolatan çok ağır vanilya tadı var.

Kampanyalı hiçbir ürün görmedim hepsi zaten başka sitelerde bu fiyatlara satılıyor.

Geri