Bıktım iyice Cezalardan.

isimsizüye

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,277
Arkadaşlar dün başıma bi olay geldi. arkadaşımdan mecbur arabayı istedim baya lazımdı. Hatta Kullandığım Araç BMW M5 E60 V10 Motor var. şimdi gidiyorum yolda. polis çekti beni. sonra kimlik falan. sonra bana ceza yazdı sebebi ne dedim ? arabanın sesli çalışmasından. Dedim arabanın orjinal Egsoz. orjinal olmasına rağmen durduk yere ceza yazdı bunedir arkadaş adamı bıktırırlar. yazdığı ceza ise 600 tl. haksız yere. arabada egsoz bile yok bu nedir arkadaş nasıl ülkede yaşıyoruz polislerde bile maske takılı değil

Arkadaşlar dün başıma bi olay geldi. arkadaşımdan mecbur arabayı istedim baya lazımdı. Hatta Kullandığım Araç BMW M5 E60 V10 Motor var. şimdi gidiyorum yolda. polis çekti beni. sonra kimlik falan. sonra bana ceza yazdı sebebi ne dedim ? arabanın sesli çalışmasından. Dedim arabanın orjinal Egsoz. orjinal olmasına rağmen durduk yere ceza yazdı bunedir arkadaş adamı bıktırırlar. yazdığı ceza ise 600 TL. haksız yere. arabada egsoz bile yok bu nedir arkadaş nasıl ülkede yaşıyoruz polislerde bile maske takılı değil
burdan yazarak bir sonuca ulaşamazsın mahkemeye git

Şükür etsene hapse girebilirdin.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Muri
İtiraz edeceksin. Önce orijinal olduğunu tespiti niteliğinde bir belge gerekiyor. Sonra da cezanın haksız olduğunu söyleyip itirazını sunacaksın.
belge var orda sıkıntı yok dava açılcak. arkadaşım açıcak orda sıkıntı yok. bunedir arkadaş heri uğraştırıyorlar adamı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burdan yazarak bir sonuca ulaşamazsın mahkemeye git
mahkemeye gitti zaten yol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şükür etsene hapse girebilirdin.
ney ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396