isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlısı bakalım orjinal egsoz diye ses yapıyor diye ceza yazılırmı allah aşkına.Hadi hayırlısı.
hayırlısı bakalım orjinal egsoz diye ses yapıyor diye ceza yazılırmı allah aşkına.Hadi hayırlısı.
Ben de sokakta çok ses çıkaran araba görüyorum. Onlara yazmaları lazım asıl.hayırlısı bakalım orjinal egsoz diye ses yapıyor diye ceza yazılırmı allah aşkına.
Varex olsa eyvallah derim bi sıkıntı yok orjinal egsoza cezamı yazılır ?Ben de sokakta çok ses çıkaran araba görüyorum. Onlara yazmaları lazım asıl.
Saçma cidden.Varex olsa eyvallah derim bi sıkıntı yok orjinal egsoza cezamı yazılır ?
saçma sistem malesef.Saçma cidden.
Üstü git şuna ceza yaz mı diyor sanıyorsun ?baş kaldırmayacaksın sonuçta polis ya hani neyse sonuçta emir kulu hepsi![]()
polis niye maske takmıyor ? araba o kadar ses yapmıyor bi de.İyi de burada sorun egzozun orijinal olup olmaması değil. Belirli yasalar var bununla ilgili. Aracın egzoz sesi belirli bir desibelin üzerinde ise her türlü ceza kesme yetkisi var polisin.
Ben her gün sokakta gördüğüm şu susturucu takan apaçiler için dua ediyorum inşallah ceza keserler diye. Gürültü kirliliğinden başka bir şey değil.
Maske takmaması ayrı bir sorun. Ama polisin maske takmaması sizi haklı duruma düşürmez.polis niye maske takmıyor ? araba o kadar ses yapmıyor bi de.
araç bana ait değilki hocam arkadaşınMaske takmaması ayrı bir sorun. Ama polisin maske takmaması sizi haklı duruma düşürmez.
Aracın desibel seviyesini ölçtünüz mü?
ediyorum mağdurumO zaman neye dayanarak bu kadar isyan ediyorsunuz?![]()
Mahkeme sonucunda belli olur artık o.ediyorum mağdurumarkadaşda
![]()