Feoyez 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 290 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim Efe Erdoğan 27 Nisan 2023 #1 bütçe 6-7k Kasalardan pek anlamıyorum bazılarının hava sirkülasyonu kötü oluyormuş.
AbdullahAbDişindekiBoşluk 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 4,465 Dahası Reaksiyon skoru 3,914 Konum Adabazaar İsim Emir Yusuf 27 Nisan 2023 #2 Corsair 4000D Airflow alıp içini QL veya LL serisi 120mm fanlar ile döşerdim.
MacWix 80+ Bronze Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1,548 Dahası Reaksiyon skoru 643 İsim HAYRETTİN KÖNEŞ 27 Nisan 2023 #3 Feoyez yazmış: bütçe 6-7k Kasalardan pek anlamıyorum bazılarının hava sirkülasyonu kötü oluyormuş. Devamı için tıklayın... Şurdan bi tane bakabilirsiniz kaliteli kasalar CORSAIR Bilgisayar Kasaları, PC Kasa Modelleri ve Fiyatlari - ITOPYA CORSAIR Bilgisayar Kasaları ve Masaüstü PC kasasi modelleri uygun fiyatlar, taksit seçenekleri ve hizli teslimat ile ITOPYA.COM'da. www.itopya.com
Feoyez yazmış: bütçe 6-7k Kasalardan pek anlamıyorum bazılarının hava sirkülasyonu kötü oluyormuş. Devamı için tıklayın... Şurdan bi tane bakabilirsiniz kaliteli kasalar CORSAIR Bilgisayar Kasaları, PC Kasa Modelleri ve Fiyatlari - ITOPYA CORSAIR Bilgisayar Kasaları ve Masaüstü PC kasasi modelleri uygun fiyatlar, taksit seçenekleri ve hizli teslimat ile ITOPYA.COM'da. www.itopya.com