Bilek Güreşinde Nasıl Gelişirim ?

OverallTaken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,372
Merhaba dostlar yapılıyım, yaşıtlarıma göre boyumda gayet iyi ama bilek güreşinde harbi çok kötüyüm. Spor salonuna gidiyorum orada güçlendirmek için yapabilecegim ya da evde yapabileceğim hareketler biliyor musunuz ?

Merhabalar. Bildiğim kadarıyla bilek güreşi için biceps ve ön kol kasınızın iyi olması gerekiyor. Salonda preacher'larda (eğimli pedler) biceps çalışabilirsin kolunu oraya koyup. Sanki bilek güreşi gibi vücudun ve kolun sabit kalır, bicepsin ağırlıklı çalışır. Ön kol için de kablolara düz bir çubuk aparat (adını bilmiyorum) takarak hem biceps hem de biceps tutuşunun tam tersini yaparak yukarı kaldırırsan ön kol çalışabilirsin. Bildiklerim bunlar yanlışım varsa affola.

Merhabalar. Bildiğim kadarıyla bilek güreşi için biceps ve ön kol kasınızın iyi olması gerekiyor. Salonda preacher'larda (eğimli pedler) biceps çalışabilirsin kolunu oraya koyup. Sanki bilek güreşi gibi vücudun ve kolun sabit kalır, bicepsin ağırlıklı çalışır. Ön kol için de kablolara düz bir çubuk aparat (adını bilmiyorum) takarak hem biceps hem de biceps tutuşunun tam tersini yaparak yukarı kaldırırsan ön kol çalışabilirsin. Bildiklerim bunlar yanlışım varsa affola.
Sağolun hocam.

Bilek guresi icin ozel antremanlar var onlardan uygulaman daha dogru olur.
Cok eskiden ben de senin gibi takintiliydim.
Fitness idmani ziplama bir de bilek guresi icin calisiyordum 1 gun icinde. Bilgim yoktu oradan buradan ogrendiklerimi topluyordum. Bilek egzersizleri bir de resimdekine benzer hareket yapiyordum. Resme bakinca bilek guresini simule ettigi icin cok faydali oldu sanirim. Bilek guresim o zamana gore gucluydu. Bi arastir derim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://youtube.com/@omerustaomer?si=Pg3aX5WGXJIx62zX

Ekler

• 1000017556.webp
    1000017556.webp
    30.7 KB · Hit: 14
Bilek guresi icin ozel antremanlar var onlardan uygulaman daha dogru olur.
Cok eskiden ben de senin gibi takintiliydim.
Fitness idmani ziplama bir de bilek guresi icin calisiyordum 1 gun icinde. Bilgim yoktu oradan buradan ogrendiklerimi topluyordum. Bilek egzersizleri bir de resimdekine benzer hareket yapiyordum. Resme bakinca bilek guresini simule ettigi icin cok faydali oldu sanirim. Bilek guresim o zamana gore gucluydu. Bi arastir derim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://youtube.com/@omerustaomer?si=Pg3aX5WGXJIx62zX
Sagol hocam çok yardımcı oldun teşekkürler ❤️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,884
Üyeler
195,486
Son üye
dinjerius