Full body basla 6 ay fb git. Gainer al arkadas dogru söylüyor. Çünkü muhtemelen yeteri kadar yiyemiyorsun. Sen yediğini zannetsende. Kol kası değil bacak sırt göğüs odaklan agirsaglam programını takip et.fullbody ile mi başlamalıyım peki yoksa direk split mi girmeliyim?
izlemedim ama çok önemli değilTamamdır atılan videonun programı iyi midir?
Şu an yiyorum dediğim gibi son 1 ayda 5 kilo aldım gainer almayı da düşünüyorumFull body basla 6 ay fb git. Gainer al arkadas dogru söylüyor. Çünkü muhtemelen yeteri kadar yiyemiyorsun. Sen yediğini zannetsende. Kol kası değil bacak sırt göğüs odaklan agirsaglam programını takip et.
Bilmediğim için belki ihtiyacınız olur diye yazdımkilo ve boya göre program yazıldığını ilk defa gördüm
Full bodyde deadlift Benchpress squat gibi compound hareketleri haftada 2 kere yapıp iyileşmezsiniz. Her fullbody antrenmanda bazı şeyler eksik kalıyor. Ayrıca volume olarak da yetersiz. Yeni başlayan biri zaten ne yapsa gelişecek ama bu işten uzun vadede verim alamak fullbody yetersiz. Hiçbir ileri seviye sporu bodybuilding olsun power olsun ilaçlı natürel farketmez fullbody yapmaz bu yüzden.sen karbonhidrat ağırlıklı beslen kilo alma döneminde
protein ağırlıklı beslenme daha çok yağ oranı düşürürken kas kaybı en aza insin diye definasyonda uygulanır
Mesaj otomatik birleştirildi:
en iyisi olmadığında iyi olmuyor mu
ben fullbodyden zevk alıyorum ama sana kalsa yapılmayacak,gelişimi yavaşlatacak bi program
makaleler bile push pull legs ile fullbody arasındaki seçimi sporcuya,zevklerine bırakıyor
vücüt ölçülerine göre kişiye özel yazilir aklında bulunsunBilmediğim için belki ihtiyacınız olur diye yazdım
dostum ileri düzeyi savunmuyorumFull bodyde deadlift Benchpress squat gibi compound hareketleri haftada 2 kere yapıp iyileşmezsiniz. Her fullbody antrenmanda bazı şeyler eksik kalıyor. Ayrıca volume olarak da yetersiz. Yeni başlayan biri zaten ne yapsa gelişecek ama bu işten uzun vadede verim alamak fullbody yetersiz. Hiçbir ileri seviye sporu bodybuilding olsun power olsun ilaçlı natürel farketmez fullbody yapmaz bu yüzden.
Siz öyle diyorsanız öyle yapsın hocamdostum ileri düzeyi savunmuyorum
şuanlık formları oturtması ve hamlığı atması için 1 ay kadar yapmasını öneriyorum
Kardeş adam yeni başlamış 6 ay fb önerilir yeni başlayanlara biraz güç artışı gerekli compound hareketlerle başlanır. Sonrada dediğin gibi bölgesel antrenmanlar yanına eklenebilir. Agirsaglam okuyun biraz.Full bodyde deadlift Benchpress squat gibi compound hareketleri haftada 2 kere yapıp iyileşmezsiniz. Her fullbody antrenmanda bazı şeyler eksik kalıyor. Ayrıca volume olarak da yetersiz. Yeni başlayan biri zaten ne yapsa gelişecek ama bu işten uzun vadede verim alamak fullbody yetersiz. Hiçbir ileri seviye sporu bodybuilding olsun power olsun ilaçlı natürel farketmez fullbody yapmaz bu yüzden.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yaparak başlayıp ne ile ilerlemeliyim sonradan?Siz öyle diyorsanız öyle yapsın hocam
konu böyle bitince hoş olmuyorSiz öyle diyorsanız öyle yapsın hocam