Neler Yeni

Bilen biri fitness program yazma şansı var mı?

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
fullbody ile mi başlamalıyım peki yoksa direk split mi girmeliyim?
Full body basla 6 ay fb git. Gainer al arkadas dogru söylüyor. Çünkü muhtemelen yeteri kadar yiyemiyorsun. Sen yediğini zannetsende. Kol kası değil bacak sırt göğüs odaklan agirsaglam programını takip et.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Tamamdır atılan videonun programı iyi midir?
izlemedim ama çok önemli değil
dumbell bench
lat pulldown
leg press
overhead press,lateral
dumbell curl
triceps pushdown
bu ve alternatifi vardır büyük ihtimal
temel hareketlerin dışına çıkmazlar tahminimce yap geç

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Full body basla 6 ay fb git. Gainer al arkadas dogru söylüyor. Çünkü muhtemelen yeteri kadar yiyemiyorsun. Sen yediğini zannetsende. Kol kası değil bacak sırt göğüs odaklan agirsaglam programını takip et.
Şu an yiyorum dediğim gibi son 1 ayda 5 kilo aldım gainer almayı da düşünüyorum

hopeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Adem
sen karbonhidrat ağırlıklı beslen kilo alma döneminde
protein ağırlıklı beslenme daha çok yağ oranı düşürürken kas kaybı en aza insin diye definasyonda uygulanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

en iyisi olmadığında iyi olmuyor mu
ben fullbodyden zevk alıyorum ama sana kalsa yapılmayacak,gelişimi yavaşlatacak bi program
makaleler bile push pull legs ile fullbody arasındaki seçimi sporcuya,zevklerine bırakıyor
Full bodyde deadlift Benchpress squat gibi compound hareketleri haftada 2 kere yapıp iyileşmezsiniz. Her fullbody antrenmanda bazı şeyler eksik kalıyor. Ayrıca volume olarak da yetersiz. Yeni başlayan biri zaten ne yapsa gelişecek ama bu işten uzun vadede verim alamak fullbody yetersiz. Hiçbir ileri seviye sporu bodybuilding olsun power olsun ilaçlı natürel farketmez fullbody yapmaz bu yüzden.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Full bodyde deadlift Benchpress squat gibi compound hareketleri haftada 2 kere yapıp iyileşmezsiniz. Her fullbody antrenmanda bazı şeyler eksik kalıyor. Ayrıca volume olarak da yetersiz. Yeni başlayan biri zaten ne yapsa gelişecek ama bu işten uzun vadede verim alamak fullbody yetersiz. Hiçbir ileri seviye sporu bodybuilding olsun power olsun ilaçlı natürel farketmez fullbody yapmaz bu yüzden.
dostum ileri düzeyi savunmuyorum
şuanlık formları oturtması ve hamlığı atması için 1 ay kadar yapmasını öneriyorum

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
Kardeş adam yeni başlamış 6 ay fb önerilir yeni başlayanlara biraz güç artışı gerekli compound hareketlerle başlanır. Sonrada dediğin gibi bölgesel antrenmanlar yanına eklenebilir. Agirsaglam okuyun biraz.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası