Ağırsağlağlamın yıllardır övdüğü 5x5 programa bir bak bakalım full body mi? Okuduğunuzu bir anlayın bir mantık süzgecinden geçirin. Ben bölgesel Antrenman mı önermişim? Güç artışına gerek yok mu demişim? Entry me bir hak squat deadlift Benchpress yazıyor compound yazıyor. Birşeyler anlatmaya çalışıyorum ama düzgün okumuyorsunuz ki.Kardeş adam yeni başlamış 6 ay fb önerilir yeni başlayanlara biraz güç artışı gerekli compound hareketlerle başlanır. Sonrada dediğin gibi bölgesel antrenmanlar yanına eklenebilir. Agirsaglam okuyun biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her gün Spor salonuna gidebiliyorsanız. Ppl yapın hocam. İtişin günü Bench press çekişte deadlift bacakta squat yapın gerisini de siz belirleyin. Örneğin bence çekiş gününde deadlift lat pulldown/barfiks ve facepull kesinlikle olması gereken 3 hareket. Programı kendinize göre değiştirmeniz lazım. Örneğin 1. Gün itiş 2. Gün çekiş bacak da yapabilirsiniz bacak gününde squatla direkt bitiyorsanız ve çekiş ten sonra squat yapacak halimiz kalıyorsa. Yani ben pek tavsiye etmem şahseh bacak gününe squat valf raise 1 2 aksesuar koyarım ve bir de test delt yaparım diğer günler çıkmıyor çünkü. Herkes açsın gürays hypertrophy izlesin 2 video. Adam bu işin tüm prensiplerini anlatmış güzelce. Herkes kendine göre bir program uygulamalı zaten. Sen haftada 3 gün gyme gidiyorsan full body den başka progrma yapamıyorsun zaten.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yaparak başlayıp ne ile ilerlemeliyim sonradan?