Neler Yeni

Bilerek Ban Yiyenler Hakkında

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Çoğunuz denk gelmişsinizdir ki forumda ders çalışmak için, kafa dinlemek için bilerek ban yiyen insan sayısı çok fazla.
Bu da ister istemez konuları kirletiyor, huzuru bozuyor. Bilerek konulara napim yazanlar, küfür edenler..
Eğer XenForo destek veriyor ise kullanıcı kendi onayıyla belli bir süre forumdan uzaklaşabilir mi? Mesela ben foruma 1 hafta girmek istemiyorum. Hesap ayarlarımdan hesabımı 1 hafta dondurmak istiyorum. Ve hem uyarı puanım artmadan, hem forum huzuru bozulmadan 1 hafta ders mi çalışacaksam ne yapacaksam yaparım.
@Mehmet Yılmaz

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Eğer XenForo destekliyorsa acilen gelmeli. Kendimi şöyle 1 hafta falan daha izole etmek istiyorum soğuk odalarda.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Çoğunuz denk gelmişsinizdir ki forumda ders çalışmak için, kafa dinlemek için bilerek ban yiyen insan sayısı çok fazla.
Bu da ister istemez konuları kirletiyor, huzuru bozuyor. Bilerek konulara napim yazanlar, küfür edenler..
Eğer XenForo destek veriyor ise kullanıcı kendi onayıyla belli bir süre forumdan uzaklaşabilir mi? Mesela ben foruma 1 hafta girmek istemiyorum. Hesap ayarlarımdan hesabımı 1 hafta dondurmak istiyorum. Ve hem uyarı puanım artmadan, hem forum huzuru bozulmadan 1 hafta ders mi çalışacaksam ne yapacaksam yaparım.
@Mehmet Yılmaz
Bence kendimize hakim olsak böyle şeylere gerek kalmayacak Efecim.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hesabın açık olmasına rağmen hesaba girmeyerek hem kendine hakim olmuş hem ders çalışmış olursun.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
@Mehmet Yılmaz
Düşünceli bir davranış biçimi ve güzel bir açıklama olmuş. Olabilecek bir şey ise yapılsın derim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom