Neler Yeni

Bilerek Ban Yiyenler Hakkında

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kendine forum konusunda hakim olamayan forumdan banlanınca başka bir konuda hakim olamaz bu böyle uzar gider.
Ders konusu irade işidir bizim ban atmamız sizi daha iyi çalışmaya sevk etmez.
İnat ile ban yemek isteyenlerin de zamanla aldığı uyarılar birikir ve daha sonrasına iş Permaya kadar sürüklenir .
Onun için kendi iradelerine sahip olup girmemeleri gerekiyor .

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dediğinle alakası yok, bunu iradeye yükleyerek sıyrılmak bilmiyorum. Arkadaşın demek istediği şey boş yere konu açmak yerine size özel mesaj atıp veya atmasa bile kendi iradesiyle hesabını dondurmasını sağlamak. Dikkate alınır, yapılırsa güzel olabilir, hem ilklerden olursunuz bu camiada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap verme gayretini bile hak etmiyorsun aslında...
Verme o zaman. Buna akıl erdiremedin mi? :)
Daha kendinize hakim olup cevap vermemeyi beceremiyorsunuz, tabi foruma da girersiniz habire.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

GFYT

80+ Bronze
Verme o zaman. Buna akıl erdiremedin mi? :)
Daha kendinize hakim olup cevap vermemeyi beceremiyorsunuz, tabi foruma da girersiniz habire.
Dostum her fikre böyle ters cevap vermeyi ne zaman bıracaksın ? Evet, erdiremedim ki sen erdirmiş halinle beni kıyaslıyorsun. Bu arada hakim olmakla alakasını anlayamadım, anlatırsan sevinirim. Bu mesajda da kendime hakim olamadım kusura bakma :D

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dostum her fikre böyle ters cevap vermeyi ne zaman bıracaksın ? Evet, erdiremedim ki sen erdirmiş halinle beni kıyaslıyorsun. Bu arada hakim olmakla alakasını anlayamadım, anlatırsan sevinirim. Bu mesajda da kendime hakim olamadım kusura bakma :D
Yıllar geçtikçe anlarsın.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Dediğinle alakası yok, bunu iradeye yükleyerek sıyrılmak bilmiyorum. Arkadaşın demek istediği şey boş yere konu açmak yerine size özel mesaj atıp veya atmasa bile kendi iradesiyle hesabını dondurmasını sağlamak. Dikkate alınır, yapılırsa güzel olabilir, hem ilklerden olursunuz bu camiada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap verme gayretini bile hak etmiyorsun aslında... Senin ve senin gibiler yüzünden bu halde forum, yeni fikir ortaya sunduğumuzda desteklemek yerine olan yerlere git ne demek ? Yazık hakikaten, foruma üzülüyorum.

O üyeyi dikkate almayın, ne dediğini kendi de bilmiyor.

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Çoğunuz denk gelmişsinizdir ki forumda ders çalışmak için, kafa dinlemek için bilerek ban yiyen insan sayısı çok fazla.
Bu da ister istemez konuları kirletiyor, huzuru bozuyor. Bilerek konulara napim yazanlar, küfür edenler..
Eğer XenForo destek veriyor ise kullanıcı kendi onayıyla belli bir süre forumdan uzaklaşabilir mi? Mesela ben foruma 1 hafta girmek istemiyorum. Hesap ayarlarımdan hesabımı 1 hafta dondurmak istiyorum. Ve hem uyarı puanım artmadan, hem forum huzuru bozulmadan 1 hafta ders mi çalışacaksam ne yapacaksam yaparım.
@Mehmet Yılmaz
Nasıl yani foruma silah zoruyla mı giriyoruz anlamadım ben şimdi

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Üzgün
Reaksiyonlar: GFYT

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Çok engel olmak istiyorsanız gidin modem arayüzünden engelleyin ne diyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

GFYT

80+ Bronze
@Contravolta ben sözümü böyle söylediğimden dolayı 3 yıllık emek verdiğim forumdan ayrıldım, senin gibileri emin ol senden daha fazla gördüm. Bu yaptığın kavga çıkarmaktan başka bir şey değil.
Yıllar geçtikçe anlarsın.
Dostum 17 yaşındaki birisi emin ol o yılları geçirmiştir, hayatı tatmaya alışmıştır. Ben hayatımı ne doruklarda ne de gecekonduda geçirdim, ben memur oğluyum. Eğitimimi en alt düzeylerden üst düzeylere kadar gidip gördüm. Cahillikle de savaştım, fakirlikle çok şükür param olmadığı zamanlar olmadı. Sen bunları yazarken kullandığın klavyenin parası kadar harçlığım ya oldu ya da olmadı. Onun için hayatı yaşayınca öğrenirsin kelimesini ''bana karşı'' kullanamazsın.

Top Bottom