conveyor belt overlord
80+ Silver
EwtUsda forum açık olunca habire giresi geliyor insanın.
EwtUsda forum açık olunca habire giresi geliyor insanın.
Destek veriyor. SDN'de böyle bir özellik var hatta.Eğer XenForo destek veriyor ise kullanıcı kendi onayıyla belli bir süre forumdan uzaklaşabilir mi?
Benim zaten kişisel olarak böyle bir amacım yok. Genelde ban yemek isteyenler bu sebepten ötürü yiyor, hem konuların suistimal edilmemesi hem de yenilik olarak gelmesi hoş olurduEğer ders çalışamıyorsan bir bahaneye sığınamazsın, iradenizi geliştirmeniz gerekiyor.
Dersleri telefondan, bilgisayardan dinlediğimiz bir ortamda bu pek mümkün değil teknocum.Kendi iradenizle girmeyin bence.
Bu sadece senin iradeni zayıflatır. Şu an için size faydalı gelen şeyler ileride sizin zararınıza olur. Ders çalışmıyorsanız bunun bir bahanesi olamaz.Destek veriyor. SDN'de böyle bir özellik var hatta.
Getirilecek yerlere gidebilirsinAz biraz bu forumu tanıdırıysam onu getirecek kişi şuanda bu forumda yok. Belki uğraşılırsa @banxtre yapar.
Abdullah abiKim mesela?
Forum bağımlılık yapıyor.Bu sadece senin iradeni zayıflatır. Şu an için size faydalı gelen şeyler ileride sizin zararınıza olur. Ders çalışmıyorsanız bunun bir bahanesi olamaz.
Bu özelliğin SDN'de olduğunu söyledim zaten sadece.Bu sadece senin iradeni zayıflatır. Şu an için size faydalı gelen şeyler ileride sizin zararınıza olur. Ders çalışmıyorsanız bunun bir bahanesi olamaz.
Yok dersem Erzurumda hava sıcak diyen adam gibi olcamForum bağımlılık yapıyor.
Dediğinle alakası yok, bunu iradeye yükleyerek sıyrılmak bilmiyorum. Arkadaşın demek istediği şey boş yere konu açmak yerine size özel mesaj atıp veya atmasa bile kendi iradesiyle hesabını dondurmasını sağlamak. Dikkate alınır, yapılırsa güzel olabilir, hem ilklerden olursunuz bu camiadaEğer ders çalışamıyorsan bir bahaneye sığınamazsın, iradenizi geliştirmeniz gerekiyor.
Cevap verme gayretini bile hak etmiyorsun aslında... Senin ve senin gibiler yüzünden bu halde forum, yeni fikir ortaya sunduğumuzda desteklemek yerine olan yerlere git ne demek ? Yazık hakikaten, foruma üzülüyorum.Getirilecek yerlere gidebilirsin