Neler Yeni

Bilerek Ban Yiyenler Hakkında

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Eğer ders çalışamıyorsan bir bahaneye sığınamazsın, iradenizi geliştirmeniz gerekiyor.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Eğer ders çalışamıyorsan bir bahaneye sığınamazsın, iradenizi geliştirmeniz gerekiyor.
Benim zaten kişisel olarak böyle bir amacım yok. Genelde ban yemek isteyenler bu sebepten ötürü yiyor, hem konuların suistimal edilmemesi hem de yenilik olarak gelmesi hoş olurdu :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Destek veriyor. SDN'de böyle bir özellik var hatta.
Bu sadece senin iradeni zayıflatır. Şu an için size faydalı gelen şeyler ileride sizin zararınıza olur. Ders çalışmıyorsanız bunun bir bahanesi olamaz.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

GFYT

80+ Bronze
Dediğinle alakası yok, bunu iradeye yükleyerek sıyrılmak bilmiyorum. Arkadaşın demek istediği şey boş yere konu açmak yerine size özel mesaj atıp veya atmasa bile kendi iradesiyle hesabını dondurmasını sağlamak. Dikkate alınır, yapılırsa güzel olabilir, hem ilklerden olursunuz bu camiada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Getirilecek yerlere gidebilirsin :)
Cevap verme gayretini bile hak etmiyorsun aslında... Senin ve senin gibiler yüzünden bu halde forum, yeni fikir ortaya sunduğumuzda desteklemek yerine olan yerlere git ne demek ? Yazık hakikaten, foruma üzülüyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom