Abdullah Hacıgül yayında, forumun aylık 20k ya yakın gideri olduğunu söylemişti. Sence para kazanmamaları mümkün mü?2-3 tane mink reklamdan ne kadar kazanıyor olabilrler ki vergi veriyorlar ben onu anlamadım
Abdullah Hacıgül yayında, forumun aylık 20k ya yakın gideri olduğunu söylemişti. Sence para kazanmamaları mümkün mü?2-3 tane mink reklamdan ne kadar kazanıyor olabilrler ki vergi veriyorlar ben onu anlamadım
20k mı o kadar var mıymış yaAbdullah Hacıgül yayında, forumun aylık 20k ya yakın gideri olduğunu söylemişti. Sence para kazanmamaları mümkün mü?
20k mı o kadar var mıymış ya
Ben godaddy ile aylık 7.99 tl ye hosting + domain alıyorum Abdullah abileri dolandırıyorlar fena
Foruma gelmek zorunlu mu ki. Bir hafta girmek istemiyorum demiş sinÇoğunuz denk gelmişsinizdir ki forumda ders çalışmak için, kafa dinlemek için bilerek ban yiyen insan sayısı çok fazla.
Bu da ister istemez konuları kirletiyor, huzuru bozuyor. Bilerek konulara napim yazanlar, küfür edenler..
Eğer XenForo destek veriyor ise kullanıcı kendi onayıyla belli bir süre forumdan uzaklaşabilir mi? Mesela ben foruma 1 hafta girmek istemiyorum. Hesap ayarlarımdan hesabımı 1 hafta dondurmak istiyorum. Ve hem uyarı puanım artmadan, hem forum huzuru bozulmadan 1 hafta ders mi çalışacaksam ne yapacaksam yaparım.
@Mehmet Yılmaz
koruması falanda cok iyi ping attım cmd den hicbirsey olmuyorBen godaddy ile aylık 7.99 TL ye hosting + domain alıyorum Abdullah abileri dolandırıyorlar fena
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül abi link atiyim mi?