Neler Yeni

Bilgi ele geçirmek bu kadar kolaymı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Muharrem Kaya
Dün sırf bir fotoğrafa random attım die bir terorist beni tehtid etti anne baba adı tel nolarını fln bana gönderdi vesikalık resmimide ve kürtçe yaşasın apo dememi istedi yoksa olacaklara karışmam dedi bende bunun evrende olasılığının olmadığını asla demiceğimi ona ilettim o da sen bilirsin dedi en son bunu bir tanıdığıma yazdığımda ona şu maddeleri ihlalden soruşturma açılacağını yazmamı istedi bende yazdım fakat mesajı dünden beri görmedi ve ben ondan engelliyim bu yüzden daha ne yazarsam yazim gitmicek ztn arkadaşıma şunun hesaba bi gir bak dediğimimde bu şahsın bunu hikayesinde ticarete döktüğünü gördüm korsan bir şekilde tc kimlik no anne baba adı sülale ve vesikalık foto bulma çok uyguna yapılır yazıyodu.Sonuca gelcek olursak bu bilgilerle beni nasıl rahatsız edebilir? die sorcaktım.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
13 14 yaşındaki çocuklarda bulabiliyor artık şikayet etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
la hiçbişe olmaz bırak yapma öyle bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Muharrem Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keşke son attığım mesajı görseydi isterseniz ss atabilirim eğer sitece bir sakıncası yoksa

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dün sırf bir fotoğrafa random attım die bir terorist beni tehtid etti anne baba adı tel nolarını fln bana gönderdi vesikalık resmimide ve kürtçe yaşasın apo dememi istedi yoksa olacaklara karışmam dedi bende bunun evrende olasılığının olmadığını asla demiceğimi ona ilettim o da sen bilirsin dedi en son bunu bir tanıdığıma yazdığımda ona şu maddeleri ihlalden soruşturma açılacağını yazmamı istedi bende yazdım fakat mesajı dünden beri görmedi ve ben ondan engelliyim bu yüzden daha ne yazarsam yazim gitmicek ztn arkadaşıma şunun hesaba bi gir bak dediğimimde bu şahsın bunu hikayesinde ticarete döktüğünü gördüm korsan bir şekilde tc kimlik no anne baba adı sülale ve vesikalık foto bulma çok uyguna yapılır yazıyodu.Sonuca gelcek olursak bu bilgilerle beni nasıl rahatsız edebilir? die sorcaktım.
hiç bişi yapamaz HSYS datası büyük ihtimal orda burda geziniyor istiyen herkes indirip kurabiliyor 10 yaşındaki veletlerde şuan o panellere sahipler

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Muharrem Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet bir şey yapamaz ama bir yaşasın atatürktemi dedirtmeyelim çocuğa yahu?

milenix

80+ Gold
heryerde bulunan bilgiler bişeycik yapamaz şikayet et mernis verilerini sızdırmaktan ceza yer

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Muharrem Kaya
hesabı fake bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesap bu arkadaşlar

Ekler

• WhatsApp Image 2023-02-28 at 15.19.56.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-28 at 15.19.56.jpeg
    155.1 KB · Hit: 41