Neler Yeni

[ BİLGİ ]Türknet 169₺ oldu H.O

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
Bir de bu firma 2023 e kadar fiyat sabit garantisi yaziyordu , once siteye yazdilar sonra siteden kaldirdilar o yaziyi simdi de 1 agustostan itibaren zam , demistim size daha 6 ay olmadi 2.zammi yapiyorlar goren zannetcek gigafiber altyapisi yapiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereden bakabilirim? Turktelekom sorgulama sitesinde 70 küsur desteklediğimi söylüyordu turknet altyapısı farklı mı? Aynı altyapıyı mı kullanıyorlar?
Bence turk telekoma gecin en azindan fiyat sabit ve tt eskisi kadar kotu degil her sey altyapiniza bakiyor

Vatan.Delisi

80+ Bronze
100 mbps hız diğer şirketler de ne kadar buradaki en büyük avantaj taahhüt olmaması

mythrowib

80+ Silver
Bana gelen mail böyle
Değerli Turknet'li

İnternet sektöründe her zaman olmaz denileni olduran, yeniliklerin peşinde koşan bir operatör olduk. Sizlerin desteği ve güveni ile birlikte hedeflerimize sağlam adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Çünkü dünya kalitesinde internetin lüks değil, bir ihtiyaç olduğunun farkındayız.​

Hedeflerimiz Büyük

Bu yılın başından itibaren 600.000’den fazla haneye TurkNet GigaFiber altyapısı ile 1.000 Mbps hızında internet ulaştırdık. Üstelik hem indirme hem de yükleme hızında ev kullanıcısına 1.000 Mbps sunan tek operatörüz! Her ay binlerce kullanıcı TurkNet GigaFiber’e kavuşurken yıl sonuna kadar bir milyondan fazla haneye ulaşmayı hedefliyoruz. Yani en kısa sürede kapınızı çalacağız .
NQWWByjycwg0zvhZGsgGEu2yPoHKuO63Sa82O4nbIDYH4byZXyA1ApE2Z4AhkHlZWs9p69fohnnuuoiZ2f1kkVHswKHY8zmHeRq-WHDV8et21keRrf9uhOTVYlyfYNMSqyE=s0-d-e1-ft

Dünyanın ve ülkenin ekonomik koşulları tüm sektörü olduğu gibi bizi de etkilemeye devam etse de biz kendi fiber altyapımız olan TurkNet GigaFiber’de fiyat değişikliği yapmıyoruz.​
Ekonomik Koşullar Sektörümüzü Etkiliyor

Mart ayında port ücretlerine yapılan ve 1 Haziran itibarı ile geçerli olan %67 oranındaki fiyat artışı sebebiyle kendi TurkNet GigaFiber altyapımız dışındaki hizmetlerde fiyatlarımızı güncellemek durumundayız.

Yeni Hizmet Fiyatımız

1 Ağustos itibarı ile hizmetinizin yeni fiyatı 169,90 TL olacak. Biz TurkNet’lilerin özgür internete her zaman en rahat şekilde sahip olması için seçenekler arıyor, her koşulda size destek olacak çözümleri düşünüyoruz.​
139,90 TL 10 Ay Sabit Fiyat Avantajı!

139,90 TL olan paket fiyatınız hiç değişmeden 2023 Haziran’a kadar
10 aylık faturanızı 3 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Hizmetiniz her zamanki gibi taahhütsüz, istediğiniz zaman iptal edebilir ve kalan tutarı iade alabilirsiniz. Bilgi almak için hemen tıklayın.

Destek istediğiniz tüm konular hakkında da buradan size özel Net Uzman ekibinize ulaşabilirsiniz.

İyi ki Varsınız!

Dünya standartlarında internet hizmetimizi ülkemizin her yerine ulaştırmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. TurkNet hep sizlerin desteği ile büyüdü. Vizyonumuza, hedeflerimize ortak olan tüm TurkNet’lilere teşekkür ederiz. Bir gün herkes TurkNet GigaFiber ile dünya hızında internete kavuşacak.
NQWWByjycwg0zvhZGsgGEu2yPoHKuO63Sa82O4nbIDYH4byZXyA1ApE2Z4AhkHlZWs9p69fohnnuuoiZ2f1kkVHswKHY8zmHeRq-WHDV8et21keRrf9uhOTVYlyfYNMSqyE=s0-d-e1-ft
Saygılarımızla,

TurkNet​
Türktelekom 2 yıl taahhüt 135 tl adsl e ödüyoruz bide düşündükçe sinir oluyorum birde hızlar 8 mbps download 0.80 upload deliriyorum ya

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bir de bu firma 2023 e kadar fiyat sabit garantisi yaziyordu , once siteye yazdilar sonra siteden kaldirdilar o yaziyi simdi de 1 agustostan itibaren zam , demistim size daha 6 ay olmadi 2.zammi yapiyorlar goren zannetcek gigafiber altyapisi yapiliyor

Bence turk telekoma gecin en azindan fiyat sabit ve tt eskisi kadar kotu degil her sey altyapiniza bakiyor
Şuan internetim turktelekom ama hızı bayaa düşük. İnterneti kasa aldığım zaman değiştirmeyi düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Furkan Bircan

Bu arada neye zam gelmediki internet fiyatına gelmesin 2023'e kadar sabit fiyat yazdılar ama ekonomik kriz geleceğini bilmedikleri için ayrıca türktelekom sabit fiyat diyorsunuz ama ben türktelekom da kullandım her ay farklı fatura geliyordu hala benim gözümde en iyi ISS TÜRKNET

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
Bu arada neye zam gelmediki internet fiyatına gelmesin 2023'e kadar sabit fiyat yazdılar ama ekonomik kriz geleceğini bilmedikleri için ayrıca türktelekom sabit fiyat diyorsunuz ama ben türktelekom da kullandım her ay farklı fatura geliyordu hala benim gözümde en iyi ISS TÜRKNET
O zaman zam geldiyse neden diger firmalar o kadar taahhute ragmen hala ayni fiyat istiyorlar her seye zam geliyor diye bahane bulamazsiniz , bir kere de tt her ay farkli fatura gondermiyor yalan soylemeyin her ay gelen fatura bellidir vergiler degismedigi surece o da 2 3 lira oynatir

BiTed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eren
199 liraya Superonline 500 mbit almanın vakti gelmiş. Konuyu güncellerim alınca. Türknet maceram buraya kadar. 30 daha verir 500 mbit alırım 50 yerine :d
Aynısını düşünüyordum bende bitmiştir türknet benim için

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
Her sey altyapida bitiyor , 1.5 senedir kullaniyorum tt yi sadece 3 kere kesildi internet onlarda en gec 1 gunde cozuldu ve 50/8 internet hizim var , indirme hizimin 55 lere kadar ciktigi bile oldu , turknet kafasina gore zam yaptikca cok musteri kaybeder , ha bana kalsa mahallemde gigafiber olsa dusunmeden turknete gecerim cunku 1000 mbps simetrik internet icin deger orasi ayri

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Benim intetnetm hala 100 mbs, 1000 versinlerde 200 tl de verilir tıkandık kaldık saçma sapan değerlerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Furkan Bircan
O zaman zam geldiyse neden diger firmalar o kadar taahhute ragmen hala ayni fiyat istiyorlar her seye zam geliyor diye bahane bulamazsiniz , bir kere de tt her ay farkli fatura gondermiyor yalan soylemeyin her ay gelen fatura bellidir vergiler degismedigi surece o da 2 3 lira oynatir
peki. :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bence 35-100 mbps vs altyapıniz varsa netspeed öneririm zira sağladıkları hizmet de çok güzel ve müşteri hizmetleri de gayet ilgili evimde gigafiber kullanıyorum altyapı olduğu için işyerimde de fiber var netspeed kullanıyorum çok memnunum sizde düşünebilirsiniz

Ekler

• Screenshot_2022-07-20-09-42-12-742_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-20-09-42-12-742_com.android.chrome.jpg
    481.5 KB · Hit: 102
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,925
Üyeler
164,582
Son üye