Neler Yeni

Bilgili arkadaşlar acil yardım

Mkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Kitap diyorsun da okuduğum kitapları karşılaştıralım. Kütüphanem var. 48 yaşındayım ve 1999 yılından bilgisayar sektöründeyim. 2000 yılından beri bilgisayar mağazam var. Elimden yüzlerce panel geçti ve geçiyor. 1989 yılından beri oyun oynuyorum. İlk IBM bilgisayardan beri yazılımla uğraşıyorum, Beni fazla yorma. Evet, sen bir cahilsin.
48 yaşına göre fazla agresif ve sivri dillisiniz yazık

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Kitap diyorsun da okuduğum kitapları karşılaştıralım. Kütüphanem var. 48 yaşındayım ve 1999 yılından bilgisayar sektöründeyim. 2000 yılından beri bilgisayar mağazam var. Elimden yüzlerce panel geçti ve geçiyor. 1989 yılından beri oyun oynuyorum. İlk IBM bilgisayardan beri yazılımla uğraşıyorum, Beni fazla yorma. Evet, sen bir cahilsin.
anlıyorum hocam kesinlikle öyledir. buna bir kanıtınız var mı peki? 14 yaşında gibi davranıyorsunuz da çünkü. benim babam 48 yaşında sizin gibi haraketlerde bulunmuyor hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk okul terk olabilir misiniz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Şimşek
Şimdi karşılaştırma yaptım benim sectigim bir tık daha iyi gibi ama teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öneriniz için teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Şimşek
Tartışılacak bir konu yok ortada lütfen olayları kişisel algılamayın

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Metehan bahar
VA panel alın. Samsung 165 hz bu iş için idealdir.. HDR10 konusuna bakın. Bir de hdmi kablodan bağlanacaksanız HDMI 2.1 alın. Paugge kablo bu iş için idealdir. 8k 120 hz e kadar destekler.. Amazon, Disney ve Netflix'i HDR seyrecekseniz HDCP 2.2 desteği olmalı. Bu ekran sizin işinizi görür.
Birde özelden mesaj atmışsın sıkıntı mı var kardeşim diye. Hikayeli oyun oynayan dizi film izleyen birine VA panel öneriyorsun gülmeyelimde ne yapalım.

Mkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Birde özelden mesaj atmışsın sıkıntı mı var kardeşim diye. Hikayeli oyun oynayan dizi film izleyen birine VA panel öneriyorsun gülmeyelimde ne yapalım.
Hocam boşverin konu, çok fazla konu dışına çıkmaya başladı arkadaş ile çok fazla polemiğe girmeye değmez

Top Bottom