Neler Yeni

Bilgili arkadaşlar acil yardım

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Pivot özelliği arıyorsa diye yazdım, lafı nerenden anlıyorsun? VA panelle ne ilgisi var? Cahil cahil yazma. Okuduğunu anla önce?
VA panel IPS panele göre daha soluk ve konu sahibi'de yazmış ki hikayeli oyun ve dizi film izleyeceğim o yüzden IPS panel önerilmesi gerekiyor (nacizane fikrim)

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ensar Polat
Pivot özelliği arıyorsa diye yazdım, lafı nerenden anlıyorsun? VA panelle ne ilgisi var? Cahil cahil yazma. Okuduğunu anla önce? Hayatında kaç panel denedin de konuşuyorsun burada?
Adam oyun oynicak dizi izlicek sen va panel öneriyorsun

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Göktuğ Demircan
Pivot özelliği arıyorsa diye yazdım, lafı nerenden anlıyorsun? VA panelle ne ilgisi var? Cahil cahil yazma. Okuduğunu anla önce? Hayatında kaç panel denedin de konuşuyorsun burada?
cahillikle ne alakası var güzel dostum ben diyorum ki pivot özelliği için va panel tercih etmesin yani evet pivot istiyor olabilir ama senin attığın monitörün tek savunulabilir kısmı pivot özelliği o da olmasa olur elzem bir şey değil anlatmak istediğim bu insanlara cahil demeden önce lütfen biraz kitap oku ve okuduğunu anlama yetini geliştir

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Göktuğ Demircan
daha önceki mesajlarına baktım va panel sevgini gördüm ama lütfen yorum yaparken objektif ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Şimşek

Arkadaşlar bayağı bir baktım bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini secmeliyim

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

Arkadaşlar bayağı bir baktım bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini secmeliyim
msi yada https://www.hepsiburada.com/msi-27-...ips-180hz-1ms-gaming-monitor-pm-HBC00006UZANM

Bay Moris

80+
cahillikle ne alakası var güzel dostum ben diyorum ki pivot özelliği için va panel tercih etmesin yani evet pivot istiyor olabilir ama senin attığın monitörün tek savunulabilir kısmı pivot özelliği o da olmasa olur elzem bir şey değil anlatmak istediğim bu insanlara cahil demeden önce lütfen biraz kitap oku ve okuduğunu anlama yetini geliştir

Son düzenleme:
Top Bottom