Mkann
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 241
pivot özelliği yok diye va mı şaka mı?Kolay gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi'da pivot özelliği yok, önemliyse değerlendir derim.
pivot özelliği yok diye va mı şaka mı?Kolay gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi'da pivot özelliği yok, önemliyse değerlendir derim.
Allah aşkına hocam bir pivot özelliği için va panel mi seçsin? msi monitör gayet güzel 1080p olanı arkadaşımda var bir sorunu olduğunu görmedim
VA panel IPS panele göre daha soluk ve konu sahibi'de yazmış ki hikayeli oyun ve dizi film izleyeceğim o yüzden IPS panel önerilmesi gerekiyor (nacizane fikrim)Pivot özelliği arıyorsa diye yazdım, lafı nerenden anlıyorsun? VA panelle ne ilgisi var? Cahil cahil yazma. Okuduğunu anla önce?
Adam oyun oynicak dizi izlicek sen va panel öneriyorsunPivot özelliği arıyorsa diye yazdım, lafı nerenden anlıyorsun? VA panelle ne ilgisi var? Cahil cahil yazma. Okuduğunu anla önce? Hayatında kaç panel denedin de konuşuyorsun burada?
Burası gerçekten cahil kaynıyor.Adam oyun oynicak dizi izlicek sen va panel öneriyorsun
Dostum sen bilgisayardan vs. Anladığını mi saniyorsunBurası gerçekten cahil kaynıyor.
cahillikle ne alakası var güzel dostum ben diyorum ki pivot özelliği için va panel tercih etmesin yani evet pivot istiyor olabilir ama senin attığın monitörün tek savunulabilir kısmı pivot özelliği o da olmasa olur elzem bir şey değil anlatmak istediğim bu insanlara cahil demeden önce lütfen biraz kitap oku ve okuduğunu anlama yetini geliştirPivot özelliği arıyorsa diye yazdım, lafı nerenden anlıyorsun? VA panelle ne ilgisi var? Cahil cahil yazma. Okuduğunu anla önce? Hayatında kaç panel denedin de konuşuyorsun burada?
Dostum sen bilgisayardan vs. Anladığını mi saniyorsun
Tamam kankiAllahın cahili, 2000 yılından beri bilgisayar mağazam var.
msi yada https://www.hepsiburada.com/msi-27-...ips-180hz-1ms-gaming-monitor-pm-HBC00006UZANM![]()
MSI G274QPF E2 Monitör
MSI G274QPF E2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Philips Evnia 27M2N5500/00 Monitör
Philips Evnia 27M2N5500/00 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Arkadaşlar bayağı bir baktım bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini secmeliyim
cahillikle ne alakası var güzel dostum ben diyorum ki pivot özelliği için va panel tercih etmesin yani evet pivot istiyor olabilir ama senin attığın monitörün tek savunulabilir kısmı pivot özelliği o da olmasa olur elzem bir şey değil anlatmak istediğim bu insanlara cahil demeden önce lütfen biraz kitap oku ve okuduğunu anlama yetini geliştir