Eveeet rahat olEn üsttekinden bahsediyoruz değil mi arkadaşlar
Sakin olmak elde değil hem ilk defa pc topluyorum hemde şu yüzdenFabrikasyon korkma korkma
Harika sistemSakin olmak elde değil hem ilk defa pc topluyorum hemde şu yüzden
Az önce bios guncelledim hayatımın en gerici 3 dakikasıydı
Sizce parça uyumu nasıl görselde yok ama işlemci olarak ryzen 7 7800x3d tercih ettim monitörüm 1080p ama ilerde yeni bir monitör alıp bu monitörü 2. Ekran yapmak istiyorum
Teşekkür ederimAynısı benim başıma da geldi ben de geçen ay almıştım. Hayırlı olsun
Uzun süremi aldı yaklaşık 6 aydır indirimden parça bekliyorum ekran kartını yurtdışından getirdim Türkiye'de imkan yok alamazdımAynısı benim başıma da geldi ben de geçen ay almıştım. Hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harika sistem
Uğraştığına değmiş ama... İlk fırsatta 1440p veya 4k monitör de al. Ben VG27AQML1A aldım.Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun süremi aldı yaklaşık 6 aydır indirimden parça bekliyorum ekran kartını yurtdışından getirdim Türkiye'de imkan yok alamazdım
İlk defa çalışırırken anakart üstündeki bütün arıza ışıkları yanınca ufak çaplı kalp krizi geçirmiştim ***** olduğum için biraz işlemci soketine elimi sürmüştüm bi an bozdum sandım sonra sondurlerpow ilk defa pc almışsındır ve parçalarını göruyorsundur:
Onun da aynısı yaşamıştım benim anakart da seninkinden djdudywydgueyİlk defa çalışırırken anakart üstündeki bütün arıza ışıkları yanınca ufak çaplı kalp krizi geçirmiştim ***** olduğum için biraz işlemci soketine elimi sürmüştüm bi an bozdum sandım sonra sondurler
Bütçem kısıtlı olsada para biriktirerek hep bişeyin en iyisini almak istiyorum babamı biraz zorlasam biraz kendim para biriktirsem alacağım monitörü 4k oled almak istiyorumUğraştığına değmiş ama... İlk fırsatta 1440p veya 4k monitör de al. Ben VG27AQML1A aldım.
Ailemden aylık 1.500tl alıyorum sadece 500 ünü harcıyorum geri kalanı ile hisse senedi alıyorumBütçem kısıtlı olsada para biriktirerek hep bişeyin en iyisini almak istiyorum babamı biraz zorlasam biraz kendim para biriktirsem alacağım monitörü 4k oled almak istiyorum