- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,579
gerçi öyle olsa fan hızlanırdı. bişey olmamıştırAfterburnerden bakıyorum ztn
gerçi öyle olsa fan hızlanırdı. bişey olmamıştırAfterburnerden bakıyorum ztn
Anakartın ordan ekşimsi hafif yanığımsı plastik erir ya sanki öyle bir koku var ama vramler ısınmıştır bence ondandır bir sıkıntı yok gibi resimdeki gibi şu civarlarda hafif bir koku var ama kasa ısındığında kokması normal bencegerçi öyle olsa fan hızlanırdı. bişey olmamıştır
Hocam kablo girişlerini yinede bir kontrol et istersenAnakartın ordan ekşimsi hafif yanığımsı plastik erir ya sanki öyle bir koku var ama vramler ısınmıştır bence ondandır bir sıkıntı yok gibi
vatan bilgisayar hep bozuk anakart veriyor zatenAnakartın ordan ekşimsi hafif yanığımsı plastik erir ya sanki öyle bir koku var ama vramler ısınmıştır bence ondandır bir sıkıntı yok gibi resimdeki gibi şu civarlarda hafif bir koku var ama kasa ısındığında kokması normal bence
Yok hareketlilik var oyunda oynuyorum suanda ama 30 dk kapatcam birazdanpc değil de monitörün o kadar süre açık kalması iyi bir şey değil. hele ki ekranda hiç hareket yoksa
Sanmıyorum ben abarttım sanırım bir şey olmadığı sürece kullanmaya devam edebilirim sanırımJelatin falan olabilir mi?
Yanık kokusu da dışarıdan gelmiştir. Arada bana da oluyor...Afterburnerden bakıyorum ztn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım dışardan geldi ztn bir sıkıntı olsa kapanır herhalde pc
Sıkıntı yok hocam ya sağolun. Psuyu kokladım koku yok anakartın usblerin orda hafif bir koku var oda normal gibi geldi saatlerdir çalışıyor sistem ısınıyor ister istemez oyun açık sonuçta sorun yoktur büyük ihtimal. Olursada gider 850w gold psu alırım bitaneYanık kokusu da dışarıdan gelmiştir. Arada bana da oluyor.
4-5 sen önce bi yoğun yanik kokusu geliyor 200w everest psu ya X3470 OVERCLOKCKLU (170w çekiyor) + RX 460 TAKMIŞTIM.
6-7 saat kokulu oyun oynadım gecmeyince bi kokladım koku psu dan geliyor. İçini açtım baktım nar gibi kızarmış kabloları devresi
Allahtan PC ye bişi olmadı
Ondan beridir en ufak yanık kokusuna koklarım PSU yu PC yi
Korku oldu bende sonradan PSU uzmanı oldum araştır araştır.
@NanyaRevB @Aykut D. kankam sende oku bu anımı![]()
Ufak toz kokusu olur her çalışan ısınan pc de.Sıkıntı yok hocam ya sağolun. Psuyu kokladım koku yok anakartın usblerin orda hafif bir koku var oda normal gibi geldi saatlerdir çalışıyor sistem ısınıyor ister istemez oyun açık sonuçta sorun yoktur büyük ihtimal. Olursada gider 850w gold psu alırım bitanezaten pencereyi kapatınca koku gitti
Tamamdır sağolunUfak toz kokusu olur her çalışan ısınan pc de.
Eskinin 80 derece çalışan ekran kartlarının kokusu da bi başkadır.. müptezeli bile var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PSU alacağın zaman etiket atarsın yardımcı olurum![]()
Nar gibi olmasının sebebi trafo ve çıkıştaki filtre bobinin sargısının verniği aşırı ısıdan kızarıyor biraz daha öyle devam etseydin muhtemelen psu kısa devreye düşerdi .4-5 sene önce bi yoğun yanik kokusu geliyor 200w everest psu ya X3470 OVERCLOKCKLU (170w çekiyor) + RX 460 TAKMIŞTIM.
6-7 saat kokulu oyun oynadım gecmeyince bi kokladım. Koku psu dan geliyor. İçini açtım baktım nar gibi kızarmış kabloları devresi
Allahtan PC ye bişi olmadı![]()