Herkese günaydın arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var anlamış değilim gerçekten MSI CoreLiquid 240R V2 sıvı soğutucuyu aldım bundan 1 ay önce işlemcim i5 13400F kendi hava soğutması pek işe yaramıyordu bende o yüzden aldım 10 gün kullandım sonrasında bilgisayar açıldıktan sonra 100 dereceyi görmeye başladı sistem açılır açılmaz zaten fanlar uçuyor ama işlemci kullanımı %5 falan ona takıldım neden böyle oluyor diye sıvı soğutuyucu söktüm geri taktım düzeldi sonrasında yine başladı Thermal Grizzly krynout Extreme sürmüştüm bir de güzel macun sorun var diye değişime gönderdim 3 gün önce yenisi geldi taktım düzgün çalışıyor şimdi yine oldu aynısı işlemcide kullanım yokken bir anda yavaş yavaş 100 dereceye çıkıyor sıvı soğutucu fanları uçuyor zaten sonrasında bir 5dk bekledim düzeldi neye göre düzeliyor nasıl oluyor niye oluyor anlamış değilim montajım da bir sorun yok farkındayım ama bir şey var çünkü bu sistem kardeşimin benimkinde de aynı şeyler var ama olmuyor 1 sene oldu ama olmuyor bunda niye oluyor anlamış değilim anakartta bir sorun olabilir mi acaba sistemi daha 1.5 ay önce aldım İtopya'dan anakart Gigabyte B760M Gaming X AX yardımcı olursanız sevinirim yoksa delireceğim.