dedigimi anlamamissiniz belki monitorun hdmi portu bozuktur o yuzden farkli bir porttan goruntu verdiginizde calisabilir diyorum kasada zaten sorun yok.Hocam kasa da sorun yok zaten sorun monitörde dedim zaten size . kabloyu değiştirsem ne işi yarar
Hocam monitör adaptörle çalışıyor farklı port denesem ne işi yarar ki zaten kasada sorun yok neden kasaya farklı bir portla bağlayıp deneyeyeyim ki . Kasaya bağlanmadan ,monitör sadece tek başına çalıştığında bu hatayı veriyor diyorumdedigimi anlamamissiniz belki monitorun hdmi portu bozuktur o yuzden farkli bir porttan goruntu verdiginizde calisabilir diyorum kasada zaten sorun yok.
adaptor ne alaka kasada farkli bir port da alakasi yok monitorun portu belki yanmistir o yuzden porttan goruntuyu aktaramiyordur dp portu saglam oldugu icin dp portundan goruntu verebilir onu denemeniz lazim sadece port arizali olablir.Hocam monitör adaptörle çalışıyor farklı port denesem ne işi yarar ki zaten kasada sorun yok neden kasaya farklı bir portla bağlayıp deneyeyeyim ki . Kasaya bağlanmadan ,monitör sadece tek başına çalıştığında bu hatayı veriyor diyorum
hem kasada hem monitorde port var yarim saatir onu anlatmaya calisiyorum belki anakarti arizalanmistir anakartini degistirip kullanmaya devam edebilirsiniz egerki panel saglamnsa monitoru satadabilirsiniz iyi para eder.hhPort kasaya bağlanmak için kullanılmıyor mu ? ben kasaya neden bağlanayim ki farkli bir portla? . zaten kasada sorun yok. sorun ya monitör de yada monitör adaptöründe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben mi anlamıyorum. Siz mi anlamıyorsunuz
Hocam bakın ben sizi anliyorum siz diyorsunuz ki hdmı portu yanmış, bozulmuş olabilir farklı bir portdan deneyin display ortadan deneyin. belki sorun portandır" diye diyorsunuz değil mi?hem kasada hem monitorde port var yarim saatir onu anlatmaya calisiyorum belki anakarti arizalanmistir anakartini degistirip kullanmaya devam edebilirsiniz egerki panel saglamnsa monitoru satadabilirsiniz iyi para eder.
Birde bazen kasa monitöre bağlıyken 10-15 kere kapatip açtığımda monitör açılıyor hiçbir sorun olamadan ve normal bir şeklide kullanıyorum bu bilgisayari hiç bir hata almıyorum fakat bilgisyari ve monitörü kapattığimda tekrar yukarıda söylediğim oluyor bazende ne kadar PC kapatip açsam da monitör açılmıyor siyah ekranda duruyor halahem kasada hem monitorde port var yarim saatir onu anlatmaya calisiyorum belki anakarti arizalanmistir anakartini degistirip kullanmaya devam edebilirsiniz egerki panel saglamnsa monitoru satadabilirsiniz iyi para eder.
pc yimi 10-15 kere aciyorsunuz monitoru mu?Hocam bakın ben sizi anliyorum siz diyorsunuz ki hdmı portu yanmış, bozulmuş olabilir farklı bir portdan deneyin display ortadan deneyin. belki sorun portandır" diye diyorsunuz değil mi?
Birde bazen kasa monitöre bağlıyken 10-15 kere kapatip açtığımda monitör açılıyor hiçbir sorun olamadan ve normal bir şeklide kullanıyorum bu bilgisayari hiç bir hata almıyorum fakat bilgisyari ve monitörü kapattığimda tekrar yukarıda söylediğim oluyor bazende ne kadar PC kapatip açsam da monitör açılmıyor siyah ekranda duruyor hala
kasa ile monitor ne alaka anlamadim televizyona baglayinca tek 1 kere basinca aciliyor mu?Pc kasa nin güç düğmesi açıyorum
nasil bir yol izlersiniz bilmiyorum ama monitoru yaptirmak mantikli gibi anakartini degistirirseniz muhtemelen calismaya devam edecektirEvet 1 kerede açılıyor tv
Birde hocam monitör adaptorunde sorun olma ihtimali ne kadar çünkü monitör adaptörü yaz aylarinda çok fazla isiniyordu bu aylarda da ısınıyor ama o kadar değilnasil bir yol izlersiniz bilmiyorum ama monitoru yaptirmak mantikli gibi anakartini degistirirseniz muhtemelen calismaya devam edecektir