ceyiz43
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
video nerde hocamHocam bu monitörün videosu ilk te başlıyan video sadece monitör çalışıyor kasaya bağli değil .7-10 saniye lerden sonraki video ise kasaya bağlıyken çalışıyor
video nerde hocamHocam bu monitörün videosu ilk te başlıyan video sadece monitör çalışıyor kasaya bağli değil .7-10 saniye lerden sonraki video ise kasaya bağlıyken çalışıyor
Ayrıca hocam PC kasası iki farklı TV ye bağladım TV Lee gaelyet normal şekilde çalışıyordu fakat monitörüm hala videodaki gibi sorunluyduhocam evinizde tv varsa tv den deneyebilir misiniz bana monitortden gibi gelmedi en son cozum olarak ekran kartinizi temizleyin cunku cok kirli belki o kirlerden dolayi kart kisadevreye dusuyordur o yuzden acilmiyordur.
hocam monitorun garantisi bitmediyse yollayin garantiye degisim talep edin.Ayrıca hocam PC kasası iki farklı TV ye bağladım TV Lee gaelyet normal şekilde çalışıyordu fakat monitörüm hala videodaki gibi sorunluydu
youtubeye yukleyin videoyuBurada video
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Videoyu nasıl atacam olmuyor
monitor bozulduysa hocam yapcak birsey yok firsatlari takip edip yeni bir monitor alinMaalesef 4 yıldır kullanıyorum garantisi .2 yıldı
farkli portlardan deneyin belki taktiginiz port arizalanmistir.Monitör kesin olarak bozulmuş mu acaba
VGA portu var sadece .birde hocam sorun acaba monitör adaptöründe olabilir mi .farkli portlardan deneyin belki taktiginiz port arizalanmistir.
sorunun nerede oldugunu bilirsen tamir edersin tabi monitorde yalnizca 2 port mu var ?VGA portu var sadece .birde hocam sorun acaba monitör adaptöründe olabilir mi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yada monitör bozulduysa tamir edilebilir mi
display portdan deneyebilirsin calisirsa oyle kullanirsin1 hdmı,1 DVIP ,1 tanede display port var