Yardım Bilgisayar açılınca siyah ekranda kalıyor

Birde hocam monitör adaptorunde sorun olma ihtimali ne kadar çünkü monitör adaptörü yaz aylarinda çok fazla isiniyordu bu aylarda da ısınıyor ama o kadar değil
benim monitorumde onceden isiniyordu ve kapaniyordu bir parca soktum icinden o gunden beri bir daha oyle birsey olmadi ne kadar isiniyor benimki 50 derece falan oluyordu.

benim monitorumde onceden isiniyordu ve kapaniyordu bir parca soktum icinden o gunden beri bir daha oyle birsey olmadi ne kadar isiniyor benimki 50 derece falan oluyordu.
Minimum 45 derece vardır ( zaten burada havalar burada 39, 40 derece ortalama oradan hesaplayin hocam) özellikle alt tarfta kalan kısmı iki kat daha sıcaktı hatta ben sürekli adaptörün hava alması için yüksek bir yere koyardım ayrı yeten PC yi ara ara kapatirdim dinlendirmek için

Minimum 45 derece vardır ( zaten burada havalar burada 39, 40 derece ortalama oradan hesaplayin hocam) özellikle alt tarfta kalan kısmı iki kat daha sıcaktı hatta ben sürekli adaptörün hava alması için yüksek bir yere koyardım ayrı yeten PC yi ara ara kapatirdim dinlendirmek için
marka ve modeli ney monitorun?

Yenisini alirsiniz hocam 2. elden sehrinizdeki monitorlere bakin ucuza bir tane alirsiniz.
2 el değil de. sıfır daha iyi olur 2 el sıkıntılı çıkabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizi çok rahatsız ettim kusura bakmayın .Yardımlarınız için teşekkürler

2 el değil de. sıfır daha iyi olur 2 el sıkıntılı çıkabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizi çok rahatsız ettim kusura bakmayın .Yardımlarınız için teşekkürler
birsey degil sorununuz cozulduyse ne mutlu bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,241
Üyeler
173,628
Son üye
eyüpayd