BİLGİSAYAR AÇILIRKEN BİOSA ATIYOR

bıdık

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, bugün normal şekilde bilgisayarımda takılırken birden uygulamalar tek tek donmaya başladı. Bende çözüm olarak bilgisayarı yeniden başlattım ve bu sefer biosa attı çıkmaya çalıştım ancak beni gene biosa attı.çözümleri araştırdım yapmaya çalıştım ancak sata port 1 de SSD gözükmesine rağmen boot managerde gözükmüyor ve anakartta boot ışığı yanıyor.
Anakart:Z490-A PRO
SSD:Sandisk SSD PLUS 480
Bios:MSI click bios 5

Ekler

• 1000007241.webp
    1000007241.webp
    1.1 MB · Hit: 37
  • 1000007240.webp
    1000007240.webp
    380 KB · Hit: 35
Sana yeni ssd alma vakti gelmiş. İtopyada kioxia ssd ler indirimde hem iyzico ile uyguna alabilisin

Sanırım gerçekten geldi uzun zamandır almayı düşünüp iteliyordum ama SSD kendini saldı artık.
parola para yapmadıysan ordan 400 geliyor iyzico ile birleştirip itopyadan %10 indirim + 400 TL ile ürün alabilirsin. Bu şekilde exeria pro 1 tb ssd aldım

fast boot kısmından bakar mısınız birde

Selamlar, bugün normal şekilde bilgisayarımda takılırken birden uygulamalar tek tek donmaya başladı. Bende çözüm olarak bilgisayarı yeniden başlattım ve bu sefer biosa attı çıkmaya çalıştım ancak beni gene biosa attı.çözümleri araştırdım yapmaya çalıştım ancak sata port 1 de SSD gözükmesine rağmen boot managerde gözükmüyor ve anakartta boot ışığı yanıyor.
Anakart:Z490-A PRO
SSD:Sandisk SSD PLUS 480
Bios:MSI click bios 5
kanka aynisini yasadim ama ben oyundayken donma kasma oluyordu bi anda biosa atti exit yapiyordum yine biosa atiyordu pc yi tuşundan kapattim bekledim açtım düzeldi ssd yi gormuyordu benim seninki gibi ama oyle yapinca duzeldi 3 4 kez yasadim

Geri