Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar açılmıyor yardım edin

phopshen

80+ Bronze
Bu hatayı veriyor çıkmıyor napcam bilmiyorum. Kendim çözmem gerekiyor bı şekilde hiçbir yol yoksa mecbur pcci.
Format atim diyorum flaşı takıp pcyi açıyorum boottan usbyi seçiyorum w10 loading ekranı gelip yine bu ekrana geliyor
IMG_20240420_174139.jpg

IMG_20240420_174617.jpg
IMG_20240420_175104.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emre Zengin siz biliyor musunuz? Biliyorum diyin lütfen

phopshen

80+ Bronze
1713703458860.png

Tek çözüm tek tek sanırım hocam. Klasör halinde değil mi içindekiler?

Öyle dene bakalım.
hepsi tek tekti keşke klasör yapsaydım ah kafam ahhhh. indirilenleri kopyala diyip denim dediğiniz gibi 7,5 gbmış

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
Format ekranına gelmeyi başarmışsınız. Gelemeseydiniz yardımcı olurdum yine oraya kadar.

Dilerseniz format atmadan açılması konusunda yardımcı olurum burdan sonra ben de.
Dosyalarınızı taşımanıza gerek kalmaz.

phopshen

80+ Bronze
@Emre Zengin böyle de var ben h: ye atacam dosyaları 7,5gb ztn onda 36gb yer var
1713703741327.png

Format ekranına gelmeyi başarmışsınız. Gelemeseydiniz yardımcı olurdum yine oraya kadar.

Dilerseniz format atmadan açılması konusunda yardımcı olurum burdan sonra ben de.
Dosyalarınızı taşımanıza gerek kalmaz.
çok şükür burayı açabildik ben açamıyordum. benim bundan önceki sorunum vardı mavi ekran yiyordum durduk yere. intten kaynaklıydı sanırım sorun. emre zengin de format atalım kesin çözüm olsun diyor da benim de önemli foto videolarım var onları yedeklemek istiyorum sonra format atabiliriz sıkıntı değil

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,033
İsim
Emre Zengin

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
@Emre Zengin böyle de var ben h: ye atacam dosyaları 7,5gb ztn onda 36gb yer var
Alıntıyı görüntüle

çok şükür burayı açabildik ben açamıyordum. benim bundan önceki sorunum vardı mavi ekran yiyordum durduk yere. intten kaynaklıydı sanırım sorun. emre zengin de format atalım kesin çözüm olsun diyor da benim de önemli foto videolarım var onları yedeklemek istiyorum sonra format atabiliriz sıkıntı değil
Bu şekilde atmak uzun sürebilir ve gönderme ilerlemesi görünmeyeceği için ne kadar bekleyeceğinizi bilemezsiniz.
Ben sizi masaüstüne ulaştırayım. Siz dosyalarınızı güvenli bir yere alın. Sonra isterseniz format atarsınız.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,033
İsim
Emre Zengin

phopshen

80+ Bronze
Bu şekilde atmak uzun sürebilir ve gönderme ilerlemesi görünmeyeceği için ne kadar bekleyeceğinizi bilemezsiniz.
Ben sizi masaüstüne ulaştırayım. Siz dosyalarınızı güvenli bir yere alın. Sonra isterseniz format atarsınız.
az önce 2gblık dosya attım göremedim bişey doğru. masaüstüne nası çıkıcam bilmiyom intte bir sürü yol var hangisi doğrudur bilemiyorum. yönlendirilirsem çok iyi olur

Gönder HDD'ye kopyalasın oraya bakalım.
hddye kopyala mı yapayım yoksa casın dediğini mi

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
az önce 2gblık dosya attım göremedim bişey doğru. masaüstüne nası çıkıcam bilmiyom intte bir sürü yol var hangisi doğrudur bilemiyorum. yönlendirilirsem çok iyi olur
Benim başıma da geldi aynı şey kaç kere. Bilgisayarda önemli dosyalar olduğu için formatlayamadım ve çözümünü buldum açtım. Çözümü söyleyim.

phopshen

80+ Bronze
Benim başıma da geldi aynı şey kaç kere. Bilgisayarda önemli dosyalar olduğu için formatlayamadım ve çözümünü buldum açtım. Çözümü söyleyim.
onar mı ne bişeyi seçiyorlar falan o daha uzun sürer diye düşünüyorum int çok iyi değil pc de değil

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
Kurulum ekranına geldiğinde shift+f10 tuşuna basıp cmd yi açın.

CMD Ye yazılacaklar :
1. diskpart (Enter)
2. list vol (Enter)
3. sel vol c: (Sizin si̇stem nereye kuruluysa orasını yazcaksınız aynı şeki̇lde. Ben C dedim.)
4. Active (Enter)
5. exit (Enter)
6. bcdboot C:\windows /s C:

6. yazan yerde ben C yazdım sizde hangi bölüme kuruluysa onun harfini gireceksiniz.

Daha sonra exit exit diyip çıkın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Artık masaüstüne gelmiş bulunmaktasınız.
onar mı ne bişeyi seçiyorlar falan o daha uzun sürer diye düşünüyorum int çok iyi değil pc de değil
Onarım bir işe yaramıyor çoğu zaman. Dediğim yöntemi kullanın.

phopshen

80+ Bronze
Kurulum ekranına geldiğinde shift+f10 tuşuna basıp cmd yi açın.

CMD Ye yazılacaklar :
1. diskpart (Enter)
2. list vol (Enter)
3. sel vol c: (Sizin si̇stem nereye kuruluysa orasını yazcaksınız aynı şeki̇lde. Ben C dedim.)
4. Active (Enter)
5. exit (Enter)
6. bcdboot C:\windows /s C:

6. yazan yerde ben C yazdım sizde hangi bölüme kuruluysa onun harfini gireceksiniz.

Daha sonra exit exit diyip çıkın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Artık masa üstüne gelmiş bulunmaktasınız.

Onarım bir işe yaramıyor çoğu zaman. Dediğim yöntemi kullanın.
direk açılıp yedekleyip çıkabiliyor muyum daha yeni açtık ekranı dün kimse yardımcı olmadı çok canım sıkılmıştı. foruma yazmayacaktım iyiki de yazmışım @Emre Zengin

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
direk açılıp yedekleyip çıkabiliyor muyum daha yeni açtık ekranı dün kimse yardımcı olmadı çok canım sıkılmıştı. foruma yazmayacaktım iyiki de yazmışım @Emre Zengin

Allahına gurban bee tamam ekran geldi format ekranı geldi ne yapıcam devam diyorum onar diyim mi

Alıntıyı görüntüle
Yedekleme durabilir şimdilik. Bu ekrana gelin dilinizi seçin ve söylediğim adımları uygulayın.

Top Bottom