X xentum 80+ Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 53 Reaksiyon skoru 3 15 Ocak 2021 #1 Merhabalar bu sabah bilgisayarımı açtım windows güncellemesini yapıp reset attım ama bilgisayarım masaüstüne gelmiyor l. Bios ekranına giriyod biostan çıkınca da masaüstü açılmıyor. Ne yapmalıyım?
Merhabalar bu sabah bilgisayarımı açtım windows güncellemesini yapıp reset attım ama bilgisayarım masaüstüne gelmiyor l. Bios ekranına giriyod biostan çıkınca da masaüstü açılmıyor. Ne yapmalıyım?
kaplanharun Cezalı 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 14,665 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 19,893 15 Ocak 2021 #2 Biostan kaydet/çık yaptığın zaman ne oluyor?
X xentum 80+ Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 53 Reaksiyon skoru 3 15 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kaplanharun yazmış: Biostan kaydet/çık yaptığın zaman ne oluyor? Devamı için tıklayın... Kaydetmeden çık yaptım masaüstü gelmedi.
kaplanharun yazmış: Biostan kaydet/çık yaptığın zaman ne oluyor? Devamı için tıklayın... Kaydetmeden çık yaptım masaüstü gelmedi.
kaplanharun Cezalı 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 14,665 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 19,893 15 Ocak 2021 #4 xentum yazmış: Kaydetmeden çık yaptım masaüstü gelmedi. Devamı için tıklayın... Detaylı anlat masaüstü gelmedi derken. Çıktıktan sonra sistem yeniden başlatılıyor açılmıyor mu? Yoksa açılırken mavi ekran mı veriyor?
xentum yazmış: Kaydetmeden çık yaptım masaüstü gelmedi. Devamı için tıklayın... Detaylı anlat masaüstü gelmedi derken. Çıktıktan sonra sistem yeniden başlatılıyor açılmıyor mu? Yoksa açılırken mavi ekran mı veriyor?