Bilgisayar Açılmıyor

Haaland

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
Sabah bilgisayarı açtım google'a girdim birden pc dondu sonra ekran gitti ama pc hala çalışıyordu klavye ve mouse a tıklayınca uyarı sesi gibi bir ses geliyordu sonra kasanın elektiriğini kestim sonra yeniden açtım pc yi ama yine kasa çalıştı ekran gelmedi.
Pc nin özellikleri
r3 2200g
a320m s2h
gskill 8gb 3000mhz ram
300w psu
kingston a400 120gb ssd
Post automatically merged:

@Şans burda!

Son düzenleme:
Sabah bilgisayarı açtım google'a girdim birden pc dondu sonra ekran gitti ama pc hala çalışıyordu klavye ve mouse a tıklayınca uyarı sesi gibi bir ses geliyordu sonra kasanın elektiriğini kestim sonra yeniden açtım pc yi ama yine kasa çalıştı ekran gelmedi.
Pc nin özellikleri
r3 2200g
a320m s2h
gskill 8gb 3000mhz ram
300w psu
Post automatically merged:

@Şans burda!
Anakartta ki bios pilini çıkar 10sn bekle geri tak, olmassa ram'i çıkar ucunu okul silgisi ile sil dikkatlice sonra fırça ile fırçala silgi tozu kalmasın diye. Böyle dene. Yine olmassa anakartın üzerinden sata kablolarını ön panele giden hd audio ve usb kablolarını çıkar böyle dene. Bunların hepsini dene.

Anakartta ki bios pilini çıkar 10sn bekle geri tak, olmassa ram'i çıkar ucunu okul silgisi ile sil dikkatlice sonra fırça ile fırçala silgi tozu kalmasın diye. Böyle dene. Yine olmassa anakartın üzerinden sata kablolarını ön panele giden hd audio ve usb kablolarını çıkar böyle dene. Bunların hepsini dene.
Hocam dediklerinizin hepsini yaptım ama hala görüntü gelmiyor.

Dediklerinizi yaptım hocam ekrana görüntü gelmedi ama ses geldi sonra gidip şoktan 15 TL'ye hdmi alıp TVde test ettim görüntü geldi yani monitörüm gg yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Geri