Kagemni 80+ Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 469 Reaksiyon skoru 94 13 Mart 2022 #1 Bilgisayarın POWER tuşuna bastığımda ekran açmıyor ho logosunu veriyor ama açılmıyor acil yardım ve hiçbir türlü diğer monitöre (Ana monitöre) görüntü yok
Bilgisayarın POWER tuşuna bastığımda ekran açmıyor ho logosunu veriyor ama açılmıyor acil yardım ve hiçbir türlü diğer monitöre (Ana monitöre) görüntü yok
C Csdtest 80+ Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 159 Reaksiyon skoru 58 13 Mart 2022 #2 Pek fikrim olmaması ile birlikte ramleri yer değiştirebilirsin olmazsa bios pilini çıkarıp takmayı deneyebilirsin.
Pek fikrim olmaması ile birlikte ramleri yer değiştirebilirsin olmazsa bios pilini çıkarıp takmayı deneyebilirsin.
Kagemni 80+ Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 469 Reaksiyon skoru 94 13 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Csdtest yazmış: Pek fikrim olmaması ile birlikte ramleri yer değiştirebilirsin olmazsa bios pilini çıkarıp takmayı deneyebilirsin. Devamı için tıklayın... Kendisi kasa pc ama biosun pili derken anlamadımda
Csdtest yazmış: Pek fikrim olmaması ile birlikte ramleri yer değiştirebilirsin olmazsa bios pilini çıkarıp takmayı deneyebilirsin. Devamı için tıklayın... Kendisi kasa pc ama biosun pili derken anlamadımda
C Csdtest 80+ Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 159 Reaksiyon skoru 58 13 Mart 2022 #4 trmggoglu78 yazmış: Kendisi kasa pc ama biosun pili derken anlamadımda Devamı için tıklayın... Anakartta bir pil var bakınca görürsün.Pcyi kapatıp dediklerimi deneyebilirsin. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 13 Mart 2022 trmggoglu78 yazmış: Kendisi kasa pc ama biosun pili derken anlamadımda Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 13 Mart 2022 Bu arada bios pilini çıkarıp takmak bios ayarlarını sıfırlıyor eğer pc açılırsa bios ayarlarını tekrar yapman gerekebilir.Ram xmp vs. Ekler bios-pili.png 527.2 KB · Hit: 40
trmggoglu78 yazmış: Kendisi kasa pc ama biosun pili derken anlamadımda Devamı için tıklayın... Anakartta bir pil var bakınca görürsün.Pcyi kapatıp dediklerimi deneyebilirsin. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 13 Mart 2022 trmggoglu78 yazmış: Kendisi kasa pc ama biosun pili derken anlamadımda Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 13 Mart 2022 Bu arada bios pilini çıkarıp takmak bios ayarlarını sıfırlıyor eğer pc açılırsa bios ayarlarını tekrar yapman gerekebilir.Ram xmp vs.
Kagemni 80+ Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 469 Reaksiyon skoru 94 13 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Eywallah reis adaamsın ramlerin yerini değiştirdim oldu Csdtest yazmış: Pek fikrim olmaması ile birlikte ramleri yer değiştirebilirsin olmazsa bios pilini çıkarıp takmayı deneyebilirsin. Devamı için tıklayın...
Eywallah reis adaamsın ramlerin yerini değiştirdim oldu Csdtest yazmış: Pek fikrim olmaması ile birlikte ramleri yer değiştirebilirsin olmazsa bios pilini çıkarıp takmayı deneyebilirsin. Devamı için tıklayın...