Hayır daha yeni topladım bilgisayarı zaten ilk çalıştırmam ve windows yükleniyor yazıyor birden no signal diyor tekrar aynıhocam pc güncellenirken pcyi mi kapattınız?
Format atarım sorun yok işlemciyi bugün aldım ikinci el olduğu için acaba ondamı sorun var diye düşündüm biHocam windows 7 sanırım. Sisteminiz bir şekilde bozulmuş kurtarmanız biraz zor. En iyi çözüm format.
İşlemci çok zor bozulan parçalardan biridir. Bilgisayar açılıp görüntü geldiyse sorun yok merak etmeyin. Format atın düzelecektirHayır daha yeni topladım bilgisayarı zaten ilk çalıştırmam ve windows yükleniyor yazıyor birden no signal diyor tekrar aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Format atarım sorun yok işlemciyi bugün aldım ikinci el olduğu için acaba ondamı sorun var diye düşündüm bi
hocam elinizde başka bir işlemci varsa onunla ile bi test edermisiniz sorunun işlemcide mi olduğunu anlarızHayır daha yeni topladım bilgisayarı zaten ilk çalıştırmam ve windows yükleniyor yazıyor birden no signal diyor tekrar aynı
Format atarım sorun yok işlemciyi bugün aldım ikinci el olduğu için acaba ondamı sorun var diye düşündüm bi
Maalesef yokhocam elinizde başka bir işlemci varsa onunla ile bi test edermisiniz sorunun işlemcide mi olduğunu anlarız
İnşallah öyledir bir deneyeyim çok sağolunİşlemci çok zor bozulan parçalardan biridir. Bilgisayar açılıp görüntü geldiyse sorun yok merak etmeyin. Format atın düzelecektir
hocam ekran gelmeden nasıl format atmayı planlıyorsunuzİşlemci çok zor bozulan parçalardan biridir. Bilgisayar açılıp görüntü geldiyse sorun yok merak etmeyin. Format atın düzelecektir
Canım benim windows başlatılıyor yazısı geliyorsa format flash'ını takacak boot menüsüne girip oradan flashı seçip başlatacak atacak formatı?hocam ekran gelmeden nasıl format atmayı planlıyorsunuz
Ekran geliyor Windows yükleniyor yazarken o uçan renkli topları gelirken kapanıyorhocam ekran gelmeden nasıl format atmayı planlıyorsunuz
Farklı bir hdd denedim windows var içerisinde ama yine aynı hatayı verdiCanım benim windows başlatılıyor yazısı geliyorsa format flash'ını takacak boot menüsüne girip oradan flashı seçip başlatacak atacak formatı?
Windows 7 optimizasyon olarak kötü bir sistem bu yüzden donanım değişikliklerinde bile bu tarz hatalar meydana gelebiliyor. Format atın yine nüksederse ben de hesabımı silerim forumdan o derece eminim.Ekran geliyor Windows yükleniyor yazarken o uçan renkli topları gelirken kapanıyor
Farklı bir hdd denedim windows var içerisinde ama yine aynı hatayı verdi
biosa giriliyor muEkran geliyor Windows yükleniyor yazarken o uçan renkli topları gelirken kapanıyor
Farklı bir hdd denedim windows var içerisinde ama yine aynı hatayı verdi
Evetbiosa giriliyor mu
Tamamdır çok sağolunW
Windows 7 optimizasyon olarak kötü bir sistem bu yüzden donanım değişikliklerinde bile bu tarz hatalar meydana gelebiliyor. Format atın yine nüksederse ben de hesabımı silerim forumdan o derece eminim.