Çözüldü✓ Bilgisayar açılmıyor

Mrhanctn

80+
Reaksiyon skoru
17
Bilgisayarın düğmesine bastığımda windows başlatılıyor yazıyor birden ekran gidip tekrar aynısı oluyor sorun nedir

hocam pc güncellenirken pcyi mi kapattınız?

Hocam windows 7 sanırım. Sisteminiz bir şekilde bozulmuş kurtarmanız biraz zor. En iyi çözüm format.

hocam pc güncellenirken pcyi mi kapattınız?
Hayır daha yeni topladım bilgisayarı zaten ilk çalıştırmam ve windows yükleniyor yazıyor birden no signal diyor tekrar aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam windows 7 sanırım. Sisteminiz bir şekilde bozulmuş kurtarmanız biraz zor. En iyi çözüm format.
Format atarım sorun yok işlemciyi bugün aldım ikinci el olduğu için acaba ondamı sorun var diye düşündüm bi

Hayır daha yeni topladım bilgisayarı zaten ilk çalıştırmam ve windows yükleniyor yazıyor birden no signal diyor tekrar aynı

Format atarım sorun yok işlemciyi bugün aldım ikinci el olduğu için acaba ondamı sorun var diye düşündüm bi
İşlemci çok zor bozulan parçalardan biridir. Bilgisayar açılıp görüntü geldiyse sorun yok merak etmeyin. Format atın düzelecektir

hocam elinizde başka bir işlemci varsa onunla ile bi test edermisiniz sorunun işlemcide mi olduğunu anlarız

hocam ekran gelmeden nasıl format atmayı planlıyorsunuz
Canım benim windows başlatılıyor yazısı geliyorsa format flash'ını takacak boot menüsüne girip oradan flashı seçip başlatacak atacak formatı?

hocam ekran gelmeden nasıl format atmayı planlıyorsunuz
Ekran geliyor Windows yükleniyor yazarken o uçan renkli topları gelirken kapanıyor

Canım benim windows başlatılıyor yazısı geliyorsa format flash'ını takacak boot menüsüne girip oradan flashı seçip başlatacak atacak formatı?
Farklı bir hdd denedim windows var içerisinde ama yine aynı hatayı verdi

W
Ekran geliyor Windows yükleniyor yazarken o uçan renkli topları gelirken kapanıyor

Windows 7 optimizasyon olarak kötü bir sistem bu yüzden donanım değişikliklerinde bile bu tarz hatalar meydana gelebiliyor. Format atın yine nüksederse ben de hesabımı silerim forumdan o derece eminim.

biosa giriliyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,697
Üyeler
190,789
Son üye
ugur58991
Geri