Çözüldü✓ Bilgisayar açilmiyor

Yusuf5151

80+
Reaksiyon skoru
2
Dün akşam kappatğimde pc de sorun yoktu sabah açtiğimda acilmadi dram ısıgı yanip pc kapandi.Rami silgi ile temizledim taktim pc açildı ama baya kasiyordu sonra mavi ekran vererek pc kapandi.Bidaha acmayi denedğimde dram yanip en fazla 3 saniye icinde fln kapaniyor pc ram kaynakli sorunmudur acaba.

Dün akşam kappatğimde pc de sorun yoktu sabah açtiğimda acilmadi dram ısıgı yanip pc kapandi.Rami silgi ile temizledim taktim pc açildı ama baya kasiyordu sonra mavi ekran vererek pc kapandi.Bidaha acmayi denedğimde dram yanip en fazla 3 saniye icinde fln kapaniyor pc ram kaynakli sorunmudur acaba.
Hocam mavi ekranın hata kodu neydi hatırlıyormusunız?

UNEXPECTED Store Exception gibi bi hataydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen abi fotorafini da cekmistim o hata.

İşteltim sisteminde sorun yok ssdi yi başka pc taktim 4 saatir fln acik hic sorun yok.

İşletim Sistemini açtıysanız Dump Dosyasını Atabilirsiniz Bilgili Birisi Bakabilir

1) Vanguard kaldırın.

2) Malwarebytes güncel değilse güncelleyin. Zaten güncelse, crackli ise ya da deneme sürümü ise kaldırın.

3) DDU ile sürücülerinizi kaldırın ve WHQL sürüm bir sürücü kurun. DDU rehberi aşağıda.

4) Memtest86 ile test yapın.​

Başka bir forumdan aldım

1) Vanguard kaldırın.

2) Malwarebytes güncel değilse güncelleyin. Zaten güncelse, crackli ise ya da deneme sürümü ise kaldırın.

3) DDU ile sürücülerinizi kaldırın ve WHQL sürüm bir sürücü kurun. DDU rehberi aşağıda.

4) Memtest86 ile test yapın.​

Başka bir forumdan aldım
Abim sen ne anlation şeymi geciosun benle kardeşim pc acilmiorr ne vanguardi dram isigi yanio acilmio pc bilgisiz insanlar girmesin şuraya

İşletim Sistemini açtıysanız Dump Dosyasını Atabilirsiniz Bilgili Birisi Bakabilir
Dump dosyasi nerde hocam bulup atmaya calisirim.

Dump dosyasi bos sadece bunlar var. ) 013120-59890-01.dmp, 0x0000001a, MEMORY_MANAGEMENT
031720-42859-01.dm, 0x000000ef
CRITICAL_PROCESS_DIED

Son düzenleme:
Görüntü kablosunu anakarta bağlayıp çalıştırmayı deneyin çalışırsa sorun ekran kartındadır. Ama büyük ihtimal sorun ram

Ram arızası dostum yüksek ihtimal. Çift kanal Ram varsa bir tekini sök, eğer yine aynıysa diğerini dene, aynı ramle iki kanalı falan dene bakalım.

Görüntü kablosunu anakarta bağlayıp çalıştırmayı deneyin çalışırsa sorun ekran kartındadır. Ama büyük ihtimal sorun ram
Kral ekran karti saglam başka pc de denedim rami dene demeyin DDR 4 pc yok baska yarin ram alcam deniyilem bi

Ram arızası dostum yüksek ihtimal. Çift kanal Ram varsa bir tekini sök, eğer yine aynıysa diğerini dene, aynı ramle iki kanalı falan dene bakalım.
Cift kanal yok tek ram

Abim sen ne anlation şeymi geciosun benle kardeşim pc acilmiorr ne vanguardi dram isigi yanio acilmio pc bilgisiz insanlar girmesin şuraya

Dump dosyasi nerde hocam bulup atmaya calisirim.

Dump dosyasi bos sadece bunlar var. ) 013120-59890-01.dmp, 0x0000001a, MEMORY_MANAGEMENT
031720-42859-01.dm, 0x000000ef
CRITICAL_PROCESS_DIED
Evet hocam geçiyorum. Allahım ya

Kral ekran karti saglam başka pc de denedim rami dene demeyin DDR 4 pc yok baska yarin ram alcam deniyilem bi

Cift kanal yok tek ram
Kanalı değiştir dene, olmadı rami başka PC de dene bakalım sağlam mı ya da flashbelleğe Memtest86 yükleyebilirsin başka PC'den onu boot edip Rami test edebilirsin.

Hepinizin yardımı için teşekkürler yeni ram aldım ve sorunsuz çalışyıor konu kapabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,095
Üyeler
190,855
Son üye
pator
Geri