Yardım Bilgisayar Açılmıyor.

Reaksiyon skoru
46
İyi forumlar arkadaşlar. Arkadaşım Laptop'unu getirdi. Dediki "biz bununla ne yapabiliriz, ne oynarım?". Bende baktım sistem özelliklerine. Aygıt yöneticisinden ekran kartına bakıyodum ki görüntü bağdaştırıcısında ünlem var. Sürücüsü yoktur dedim. (İntel HD Graphics yazıyo sadece.) sürücüyü otomatik güncelleştir yaptım. Yarım saat bekledik hala aranıyorda kalmıştı. O da aramayı kapattı. Bende dedimki işletim sistemini değiştirelim, 8 yapalım. Tamam dedi. Çıkarttık hard diskini. Taktık benim masaüstüme (ek olarak taktık yani sadece o hard diski takmadık). Taktıktan sonra biçimlendirdim. Ardından çıkarıp geri taktık. FreeDos ta olduğundan emin olmak için açtım. Sıkıntı yoktu. Kapattım. Masaüstüme windows 7 indirmeye başladık (8 demiştim ama çocuğun fazla zamanı yok diye 7 indirmeye karar verdik. Sonuçta bizde kalmayacak çocuk.) Her neyse. USB tool programını da indirdik. USB ye kurmaya başladık. %99 da error verdi. Yeniden başlattık. Yine aynı şey oldu. Farklı USB Bellek taktık. Ve yine aynı şey oldu.(Normalde buradan yukarını sorucaktım ama sıkıntı olunca...) Belki program öyle gösteriyodur dedik ve taktık USB belleği. Bilgisayar'ın power tuşundaki ışık yandı. Sonra söndü. Ne olduğunu anlamadık. Bidaha denedik. Yine aynı şey. Bir türlü açılmıyo arkadaşlar yardım edin.

İlk olarak harddiskinizi başka bir pc de biçimlendirmeniz hataydı.
Leptopunuz UEFI Bıos mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,608
Üyeler
190,064
Son üye
hrrEMRE
Geri