Bilgisayar açınca uyarı

MehmeTD

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
Buğün kasayı temizledim islemciyi ekran kartını rami vs. Çıkardım tekrar açtığımda uyarı geldi gotosunj çekemedim süre dolunca otomatik gitti. Uyarı şöyle işlemci ismi yazıyodu üştte ramlerin mhz si yazıyodı f1 run setup f2 change default otomatik f2 seçti

Buğün kasayı temizledim islemciyi ekran kartını rami vs. Çıkardım tekrar açtığımda uyarı geldi gotosunj çekemedim süre dolunca otomatik gitti. Uyarı şöyle işlemci ismi yazıyodu üştte ramlerin mhz si yazıyodı f1 run setup f2 change default otomatik f2 seçti

sürücü güncellesmei yapmalı mı yoksa yapmaması için demiş olabilir mi bilmiyorum tam

BİOS pilini falan da çıkardıysan BİOS kendini sıfırlamıştır. Sana seçenek sunmuştur BİOS ayarları sıfırlansın diye. BİOS'a girer XMP'yi aktif hale getirirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,685
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri