Neler Yeni

Bilgisayar Alıcam Hangisi En iyi si

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Arkadaşlar iyi akşamlar şimdi yeni bir bilgisayar alıcam ailemin yardımı ile fakat kredi çıkmadığı için ailemin bana sunduğu bi yol var oda ev kur diye bi yerden alma ordan elden taksit ile alınıyormuş biraz baktım sistemler güzele benziyor faka pek anlayamadığım için sizlere de sorayım dedim
burdaki bilgisayarlardan hangisi iyi arkadaşlar bide önemli olarak şunu sormak istiyorum itopya gibi sitelere baktım GTX 1650 4gb ekran kartı 6000 7000 tl arası rakamlarda şimdi fena bi şekilde kazıklanmak istemiyorum o yüzden bana alınır alınırsa en iyisi bu yada alınmaz diyerek yardımcı olursanız çok sevinirim
bu arada pc 12 taksitlik fiyatlarını bakarak değerlendirin.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
hepsi kötü knk

Hepsi birbirinden kötü.
İzoly de kötü ben sana FP laptop veririm Core 2 duo 2 GB RAM.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar iyi akşamlar şimdi yeni bir bilgisayar alıcam ailemin yardımı ile fakat kredi çıkmadığı için ailemin bana sunduğu bi yol var oda ev kur diye bi yerden alma ordan elden taksit ile alınıyormuş biraz baktım sistemler güzele benziyor faka pek anlayamadığım için sizlere de sorayım dedim
burdaki bilgisayarlardan hangisi iyi arkadaşlar bide önemli olarak şunu sormak istiyorum itopya gibi sitelere baktım GTX 1650 4gb ekran kartı 6000 7000 TL arası rakamlarda şimdi fena bi şekilde kazıklanmak istemiyorum o yüzden bana alınır alınırsa en iyisi bu yada alınmaz diyerek yardımcı olursanız çok sevinirim
bu arada pc 12 taksitlik fiyatlarını bakarak değerlendirin.
Ben sana fp laptop Core 2 duo t5450 2 GB RAM mobile Intel 965 express chipset family ekran kartlı laptop veriyim CS 1.6 oynarsın bide vista kur yanına.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İzoly de kötü ben sana FP laptop veririm Core 2 duo 2 GB RAM.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sana fp laptop Core 2 duo t5450 2 GB RAM mobile Intel 965 express chipset family ekran kartlı laptop veriyim CS 1.6 oynarsın bide vista kur yanına.
knk eyw şuan ki pcim ondan iyi neyse almayalım o zaman başka bi yol varmı ona bakınayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Swanz

80+ Bronze
Hepsi kötü.Alınmaz.

Dahası