Neler Yeni

bilgisayar alırken aile sorunsalı

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Valla hayata şanssız başlamışsınız. Benim babamla aram müthiş değil fakat çok kötü de değil. Çok konuştum babamla alsın diye. Hiçbir zaman net bir cevap vermiyordu. Geçen gün dedim baba bana bilgisayar alacak mısın diye. Net bir cevap ver dedim. O da bilmiyorum hala karar veremedim dedi. Bağımlı olursun falan dedi. bende hiçbir şey demeden odama gittim. çünkü resmen bahane uyduruyordu. Normal bir insanın oynadığı kadar oynuyorum bilgisayarı çünkü. Ve şuna da eminim ki alacak durumumuz var.
bence o bilgisayarı alman kendi kendine biraz çabala fakat baban bu çabanı görsün, her baba da vicdan azabı vardır senin bu çaba ve azmini gördüğünde her türlü alır

beritankorkusuz

80+ Silver

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Mergen

80+ Bronze
Bursluluk sınavına kayıt yaptıysan çalışıp gir derim.aylık 300 e yakın para veriyorlar diye biliyorum.

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Dostum bende sistem aldım ve çoğunu kendi paramla aldım.Peki nasıl para kazanabilirsin onu da söyleyeceğim.Ben de 14 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıl önce devlet bursu kazandım ve aylık maaş almaya başladım.Maaşımla oyun aldım sistem aldım vs.Yani sana tavsiyem bursluluk sınavlarına katıl üstelik zor da değil sorular.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,739
Üyeler
164,370
Son üye
Tw1ha
Top Bottom