Neler Yeni

Bilgisayar alırsam derslerime olumsuz etkisi olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akif Kenan Uysal
Merhaba,iyi günler. Bildiğiniz üzere uzaktan eğitim ile ders işlenen bir dönemdeyiz ve büyük ihtimalle bu dönemde okullar açılmayacak gibi duruyor ben de büyüklerimden ve deneyimli kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şuanda 10. Sınıftayım ve bilgisayarım yok telefondan da derslere katılmak veya ders videosu izlemek haliyle bilgisayar kadar kolay olmuyor. Bende artık bir bilgisayar almayı düşünmeye başladım ancak ilerde üniversite sınavına hazırlanırken beni engellemesinden korkuyorum şuanda sınava vs. çalışırken telefondan kendimi ayırabiliyorum ancak bilgisarda da bu durumun olup olmayacağını bilmediğim için emin olamıyorum. Acaba ne yapmalıyım?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba,iyi günler. Bildiğiniz üzere uzaktan eğitim ile ders işlenen bir dönemdeyiz ve büyük ihtimalle bu dönemde okullar açılmayacak gibi duruyor ben de büyüklerimden ve deneyimli kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şuanda 10. Sınıftayım ve bilgisayarım yok telefondan da derslere katılmak veya ders videosu izlemek haliyle bilgisayar kadar kolay olmuyor. Bende artık bir bilgisayar almayı düşünmeye başladım ancak ilerde üniversite sınavına hazırlanırken beni engellemesinden korkuyorum şuanda sınava vs. çalışırken telefondan kendimi ayırabiliyorum ancak bilgisarda da bu durumun olup olmayacağını bilmediğim için emin olamıyorum. Acaba ne yapmalıyım?
Senin iradene bağlı yaş küçük ise ve böyle olduysa ailenden fişini saklamalarını iste bende işe yaramıştı

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
İrade meselesi. Kendinize güvenmiyorsanız tablet vb. bir cihaz veyahut düşük özelliklerde bir cihaz alın ki oyun vb. sistem isteyen işlere giremeyesiniz. Şahsen İnternet bağımlısı biri olarak 2 senelik sınav süremde bir kere bile cihazın tuşuna basmamışımdır.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,827
İsim
Mert Metshi
NET evet

ferx1111

80+ Bronze