bunun için ayrı konu aç yardımcı olucaklardır bu sistemden bin kat daha iyi sistem toplarlar sanayardımlarınız için teşşekür ederim beyler şimdi annemle konuşup anlaştım 6000 bütçem vardı aceleci olmicam haklısınız 6000 bütçem vardı 1000 TL si monitöre gidicek 5000 TL ye nasıl bi sistem dizebilirim
kanka kızma ilk defa bilgisayar alıyoru mama haklısı naceleci olmicam yardımın için teşşekürler yinedeKardeşim senden iflah olmaz, hayatımda bu kadar aceleci, sırf isteği olsun diye vereceği parayı hak etmeyecek bir şeye bu kadar heves ve ısrar edeni görmedim. Sana allah alacağın o sistemle de sabırlar versin şimdiden. 3 güne kalmaz tekrar böyle bir konu açarsın. İyi geceler.
direkt burdan devam edemezmiyiz yoksa illaha gidip ayrı konu mu açmalıyım ilk defa forum kullanıyorum dabunun için ayrı konu aç yardımcı olucaklardır bu sistemden bin kat daha iyi sistem toplarlar sana
bende ilk defa aldım ama araştırdım sen araştırmadan atlamışsın adam da buldum kerizi aha buna vereyim de alsın demiş sistemi okudukça sinirleniyorumkanka kızma ilk defa bilgisayar alıyoru mama haklısı naceleci olmicam yardımın için teşşekürler yinede
istediğin yerden devam edebilirsin de ayrı konu açman iyi olur burası karıştı birazkanka kızma ilk defa bilgisayar alıyoru mama haklısı naceleci olmicam yardımın için teşşekürler yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:
direkt burdan devam edemezmiyiz yoksa illaha gidip ayrı konu mu açmalıyım ilk defa forum kullanıyorum da
tamam kanka çok teşekkür ederim açıyorum şimdi yeni konu umarım orda da yardımcı olabilirsin bana teşekkürler şimdibende ilk defa aldım ama araştırdım sen araştırmadan atlamışsın adam da buldum kerizi aha buna vereyim de alsın demiş sistemi okudukça sinirleniyorum
istediğin yerden devam edebilirsin de ayrı konu açman iyi olur burası karıştı biraz
şimdidentamam kanka çok teşekkür ederim açıyorum şimdi yeni konu umarım orda da yardımcı olabilirsin bana teşekkürler şimdi
Ne yaptın? İade edebildin mi?tamam kanka çok teşekkür ederim açıyorum şimdi yeni konu umarım orda da yardımcı olabilirsin bana teşekkürler şimdi
şimdiden
evet diğer açtığım konuya da bakabilirsen çok sevinirimNe yaptın? İade edebildin mi?