Neler Yeni

bilgisayar alıyorum 2 seçeneğim var hangisini seçersem daha iyi olur sizce

.......

80+ Bronze
Öncelikle sakin ol kendi yazdığın sistemi falan da alma elindekini git iade et alıyosan sadece monitörü al sonra buraya gel,acele etme güzel sistem buluruz burada.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Kardeşim kesinlikle peşini bırakma o bilgisayarı iade et. 5 bin lira az para değil. Maddi durumunuz da o kadar iyi olmayabilir bilmiyorum. Paranız çöpe gideceğine azcık dışını sık bekle.

SametSW

80+ Bronze
iade et zaten anladığım kadarıyla parayı peşin vermemişsin 500 lira vermişsin adam kabul etmezse bende parasını ödemiyorum de alır o aceleci olma bana geçen 9bin liraya i3 ile gtx 1030 kakalamaya çalıştılar sizi de guzel kakalamışlar

Wartex

80+
yardımlarınız için teşşekür ederim beyler şimdi annemle konuşup anlaştım 6000 bütçem vardı aceleci olmicam haklısınız 6000 bütçem vardı 1000 tl si monitöre gidicek 5000 tl ye nasıl bi sistem dizebilirim

SametSW

80+ Bronze
yardımlarınız için teşşekür ederim beyler şimdi annemle konuşup anlaştım 6000 bütçem vardı aceleci olmicam haklısınız 6000 bütçem vardı 1000 TL si monitöre gidicek 5000 TL ye nasıl bi sistem dizebilirim
bunun için ayrı konu aç yardımcı olucaklardır bu sistemden bin kat daha iyi sistem toplarlar sana

Wartex

80+
Kardeşim senden iflah olmaz, hayatımda bu kadar aceleci, sırf isteği olsun diye vereceği parayı hak etmeyecek bir şeye bu kadar heves ve ısrar edeni görmedim. Sana allah alacağın o sistemle de sabırlar versin şimdiden. 3 güne kalmaz tekrar böyle bir konu açarsın. İyi geceler.
kanka kızma ilk defa bilgisayar alıyoru mama haklısı naceleci olmicam yardımın için teşşekürler yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun için ayrı konu aç yardımcı olucaklardır bu sistemden bin kat daha iyi sistem toplarlar sana
direkt burdan devam edemezmiyiz yoksa illaha gidip ayrı konu mu açmalıyım ilk defa forum kullanıyorum da

SametSW

80+ Bronze
kanka kızma ilk defa bilgisayar alıyoru mama haklısı naceleci olmicam yardımın için teşşekürler yinede
bende ilk defa aldım ama araştırdım sen araştırmadan atlamışsın adam da buldum kerizi aha buna vereyim de alsın demiş sistemi okudukça sinirleniyorum

direkt burdan devam edemezmiyiz yoksa illaha gidip ayrı konu mu açmalıyım ilk defa forum kullanıyorum da
istediğin yerden devam edebilirsin de ayrı konu açman iyi olur burası karıştı biraz

Wartex

80+
bende ilk defa aldım ama araştırdım sen araştırmadan atlamışsın adam da buldum kerizi aha buna vereyim de alsın demiş sistemi okudukça sinirleniyorum

istediğin yerden devam edebilirsin de ayrı konu açman iyi olur burası karıştı biraz
tamam kanka çok teşekkür ederim açıyorum şimdi yeni konu umarım orda da yardımcı olabilirsin bana teşekkürler şimdi

tamam kanka çok teşekkür ederim açıyorum şimdi yeni konu umarım orda da yardımcı olabilirsin bana teşekkürler şimdi
şimdiden

SametSW

80+ Bronze
iyi ki açmışsın bu konuyu ailenin parasına üzülüyorum o kadar para veriyorlar ama 3k etmeyen bir sisteme bile 5k ödüyorlar

equinoxx

80+ Bronze

şimdiden
Ne yaptın? İade edebildin mi?

Wartex

80+
Ne yaptın? İade edebildin mi?
evet diğer açtığım konuya da bakabilirsen çok sevinirim

bir bilgasayar buldum oyun testine falanda baktım fena değil gibi attım linkini oyun testlerini diğer konuya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,202
Üyeler
163,441
Son üye
starxewa
Top Bottom