Neler Yeni

Bilgisayar almak istiyorum öneride bulunur musunuz

tahay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Taha Yılmaz Başaran
Bütçe
32000
Mümkün mertebe oyun oynayıp Photoshop kullanıp encode/yazılım yapabileceğim bir bilgisayar önerisi lazım bütçeyi geçmem mümkün birde gerekli midir bilmiyorum laptoplar fazla ısınıyor diye biliyorum gerekli mi değil mi soğutucu/fan için bilgi verebilir misiniz

Raclod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kerem
Mümkün mertebe oyun oynayıp Photoshop kullanıp encode/yazılım yapabileceğim bir bilgisayar önerisi lazım bütçeyi geçmem mümkün birde gerekli midir bilmiyorum laptoplar fazla ısınıyor diye biliyorum gerekli mi değil mi soğutucu/fan için bilgi verebilir misiniz
Kasa mı arıyorsunuz laptop mu ?

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Kerem Eldes
Bence vermişken azıcık daha çıkıp 4060 almak daha sağlıklı gibi, 4050 si olan arkadaşlarımın yavaş yavaş oynayamadığı oyunlar çıkıyor ileride daha da çok olur

tahay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Taha Yılmaz Başaran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa mı arıyorsunuz laptop mu ?
Laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-v-15/pdp/NH.QQEEY.002 hocam fiyatına göre bu iyi midir yoksa attiklarin mi daha mantıklı ona göre hareket edicem

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
kaanzi
İlgilendiği Kategoriler
Laptoplar

tahay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Taha Yılmaz Başaran
TUF A15 RTX 4060 modeli daha iyidir. Bütçe nedir tam olarak?
Anlık olarak 32bin ama üstüne ne kadar koyabilirim emin değilim üst limiti 42bin gibi düşünüyorum o yüzden

MoonWalk

80+ Silver
Anlık olarak 32bin ama üstüne ne kadar koyabilirim emin değilim üst limiti 42bin gibi düşünüyorum o yüzden
Pil ömrü çok gerekli değilse bu daha iyi olur. 40k fiyatına göre çoğu yönüyle makul.

tahay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Taha Yılmaz Başaran
Pil ömrü çok gerekli değilse bu daha iyi olur. 40k fiyatına göre çoğu yönüyle makul.
pil ömrü önemli olur 1 seneye üni geçiyorum derslerde lazım olur

MoonWalk

80+ Silver
pil ömrü önemli olur 1 seneye üni geçiyorum derslerde lazım olur
CPU gücü fark edecek ancak mecbur, pil ömrü veren bu kadar sorunsuz laptop şu anlık yok, bu modelde de G-Helper ile limit koymak daha iyi olur.

Top Bottom