Neler Yeni

Bilgisayar almak istiyorum yardım edebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Uludağ
https://www.gaming.gen.tr/urun/1912...b-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
Arkadaşlar merhaba ben bir bilgisayar almak istiyorum daha çok oynicağım oyunlar cs go valorant lol gibi oyunlar ama tabii ki sadece bu oyunlar değil daha kaliteli oyunlar da oynamak istiyorum kısacası güzel FPS versin yeter birde bilgisayar kaldırsın Bilgisayar ile alakalı bilgim 0 o yüzden sadece YouTuberlerin para karşılığında övdüğü bilgisayarlara bakabiliyorum bu bilgisayar sizce güzel mi alınır mı ? Para biriktirmek için çok emek verdim tüm paramın başı boş bir Bilgisayar a gitmesini istemem o yüzden işi bilen birine sizlere sormak istedim arladaşlar unutmayın hiç bilgim yok adam oyunlarda güzel FPS aldı diye bilgisayar ilgimi çekti fiyatıda uygun geldi eğer önermek istediğiniz bir şey varsa çekinmeden söyleyin en fazla 20 bin verebilirim yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Pahalı bu. Şu an güzel sistem yok biraz bekle

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Uludağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bence güzel sistem her şey asus zaten daha ucuz toplanır ama asus olmaz bence bu fiyata çok iyi
kanka sence bu beni kaç yıl götürür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 20Kya 6700XT sistem alınır o yüzden alınmaz diyorum
Kanka hiç bilgim yok işte nasıl yapıcaz yardım eder misin ne iyi ne kötü hiç bir fikrim yok tek düşüncem biraz daha beklersem dolar çok yükselicek

zined karpot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Deniz Toprak Demir
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Uludağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı bakımı işlemciye termal macun yenilemesi ile 5 yıl falan rahat yada 6 7 yıl bile götürebilir

tabi dediğim gibi bakım yapılırsa
ekran kartı bakımı ne oluyor dostum

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
kanka sence bu beni kaç yıl götürür

Kanka hiç bilgim yok işte nasıl yapıcaz yardım eder misin ne iyi ne kötü hiç bir fikrim yok tek düşüncem biraz daha beklersem dolar çok yükselicek
Forumu takip edersen görürsün. O sistem ALINMAZ. Net

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Top Bottom