- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başta da belirttiğim gibi çok bilmiyorum bilgisayar ekipmanlarının nasıl çalıştığınıintel işlemciye amd anakartı alamazsınız soketleri uymuyor fan yapısı uymuyor???
Başta da belirttiğim gibi çok bilmiyorum bilgisayar ekipmanlarının nasıl çalıştığınıintel işlemciye amd anakartı alamazsınız soketleri uymuyor fan yapısı uymuyor???
Hocam AMD kart derken onlar ekran kartı zannettiler ilk başta da dikkat etmediler galibsasitedekilerin kafası güzel sanırım intel işlemci alacağım diyor adam, amd anakart uyumlu olur darboğaz olmaz falan diyorlar okurken gülmekten yarıldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
intel işlemciye amd anakart nasıl takıp kullanıyorsun?
Hocam sen link at en kotu rx6600 toplarizBaşta da belirttiğim gibi çok bilmiyorum bilgisayar ekipmanlarının nasıl çalıştığını
Ekran kartına bakmaktan onu görmemişiz yavHocam o anakarta o işlemciyi takamazsin
yok adam en başta yazmış i3 12100f alacağım diye b450m s2h v2 almayı düşünüyorum demiş, herkesde onaylamış yapmayın arkadaşlar gözünüzü seveyim.Hocam AMD kart derken onlar ekran kartı zannettiler ilk başta da dikkat etmediler galibsa
Ekran kartı sandım ben, şimdi gördüm onuintel işlemciye amd anakart nasıl takıp kullanıyorsun?
hocam olur öyle problemler iyiki yazmışım yoksa herkes onaylayacak amd anakarta intel işlemci takmayı deneyecekti adam.Ekran kartına bakmaktan onu görmemişiz yav
O anakart AMD için, bence anakartı değiştirmek yerine işlemciyi değiştir R5 5500 al @mkasln_
Veya 12100F ile uyumlu olması için H610 çipsetli bir anakart al ama fiyatları çok pahalı onu diyim
Herkesin gözünden kaçmış galiba.yok adam en başta yazmış i3 12100f alacağım diye b450m s2h v2 almayı düşünüyorum demiş, herkesde onaylamış yapmayın arkadaşlar gözünüzü seveyim.
RX 6600'de hiçbir sıkıntı görmedim. TDP değerleri de gayet iyi. Aman aman da ısınmıyor. İlla ben OC yapıcam şunu yapıcam ekran kartından şu ayarı açıcam şeklinde bir şey de yapmayacaksınız yazılım konusunda da sıkıntı yok. RX 6600 o yüzden iyi 16 serisini tokatlayıp geçiyor zaten.bence fps takıntınız yoksa 1660ti alınabilir 6600e gerek yok ben öyle yapardım yani nvidiadan yanayım
fan sayısının çok bir önemi yok soğutma sistemi önemli
Sonra anakarta bakacaktı işlemciye bakacaktı nerde bunların pinleri diyehocam olur öyle problemler iyiki yazmışım yoksa herkes onaylayacak amd anakarta intel işlemci takmayı deneyecekti adam.
birde takmayı deneyip işlemcinin pinlerini yamultsa gitti gül gibi sistem.RX 6600'de hiçbir sıkıntı görmedim. TDP değerleri de gayet iyi. Aman aman da ısınmıyor. İlla ben OC yapıcam şunu yapıcam ekran kartından şu ayarı açıcam şeklinde bir şey de yapmayacaksınız yazılım konusunda da sıkıntı yok. RX 6600 o yüzden iyi 16 serisini tokatlayıp geçiyor zaten.
Sonra anakarta bakacaktı işlemciye bakacaktı nerde bunların pinleri diye
intel sistemmi istiyorsunuz amd mi? ona göre önerelim.Başta da belirttiğim gibi çok bilmiyorum bilgisayar ekipmanlarının nasıl çalıştığını
Allah'tan AMD anakartlarda ve Intel işlemcide pin yok. İyi denk geliyor ama fazla zorlarsa işlemci üzerindeki temas yerleri zarar görebilir. Yine iyi yırtıyor iştenbirde takmayı deneyip işlemcinin pinlerini yamultsa gitti gül gibi sistem.
intel sistemmi istiyorsunuz amd mi? ona göre önerelim.
İyi yanından bakarsan İntel işlemcide de AMD anakartta da pin yokbirde takmayı deneyip işlemcinin pinlerini yamultsa gitti gül gibi sistem.
Bana hangisi daha fiyat performanssa o daha iyi olurbirde takmayı deneyip işlemcinin pinlerini yamultsa gitti gül gibi sistem.
intel sistemmi istiyorsunuz amd mi? ona göre önerelim.
Birde 10.000 tl yi aşmaması lazım rx6600 ile mümkün müdürBana hangisi daha fiyat performanssa o daha iyi olur
rx500 serisi sıkıntılı 6600 den yana hiçbir sorun çıkmaz ama ben nvidia seviyorum 10 20 fps düşük olsun nvidia olsun bence1660 ti işimi rahatlıkla görecektir ve senin de deiğin gibi nvidiadan yanayım ben de
Rx 580