Neler Yeni

Bilgisayar Başında Para Kazanma Yöntemleri

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
Bilgisayarda uzun süre vakit geçirmeyi seven birisiyim, al sat harici bilgisayarda para kazanılabilecek ne gibi işlemler yapabilirim?
öneri yaparken mesela web tasarım önereceksiniz onun için ortalama ne kadar süre eğitim almam gerektiği, tahmini olarak ne kadar kazandıracağını da söylerseniz sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkürler.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Eğer yapabilirim dersen grafik tasarımdan para kazanabilirsin.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yapabilirim dersen grafik tasarımdan para kazanabilirsin.
grafik tasarımı biraz açıklayabilir misin bana? birde bunun için eğitim almam gerekiyor mu? gerekiyorsa ne kadar süre?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bilgisayarda uzun süre vakit geçirmeyi seven birisiyim, al sat harici bilgisayarda para kazanılabilecek ne gibi işlemler yapabilirim?
öneri yaparken mesela web tasarım önereceksiniz onun için ortalama ne kadar süre eğitim almam gerektiği, tahmini olarak ne kadar kazandıracağını da söylerseniz sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Video edit, grafik tasarım, yazılım, E-Ticaret (bende yapmaya çalışıyorum), twitch yayıncılarının modları (KendineMuzisyenin modu gibi mesela işlerini yapıyosun para alıyosun felan), youtube gibi yerlerde içerik üretebilirsin bir yandan

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video edit, grafik tasarım, yazılım, E-Ticaret (bende yapmaya çalışıyorum), twitch yayıncılarının modları (KendineMuzisyenin modu gibi mesela işlerini yapıyosun para alıyosun felan), youtube gibi yerlerde içerik üretebilirsin bir yandan
Video edit grafik tasarım gibi işleri nereden alabilirim peki hocam varmı bilginiz

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Bi onluk diye site var ordan yapabilirsin knk

Emrhan_

80+ Bronze
Bazı oyunlarda insanların liglerini yükselterek para kazanabilirsin ve bunu yurtdışındaki insanlar için yaparsan baya para geliyor.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Video edit grafik tasarım gibi işleri nereden alabilirim peki hocam varmı bilginiz
Fazla detay sahibi degilim fakat yakin arkadaşlarim yaptığı icin soyluyorum, bir arkadasim Grafik Tasarım ile uğraşıyor en son projesi Zula nin logosu menusundeki logolar felandi, guzel para kaldırmisti ordan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazla detay sahibi degilim fakat yakin arkadaşlarim yaptığı icin soyluyorum, bir arkadasim Grafik Tasarım ile uğraşıyor en son projesi Zula nin logosu menusundeki logolar felandi, guzel para kaldırmisti ordan
Ayrıca bilisimci bir tanıdığım abi var, hem kod ogrendi hem bilgisayar isleri ile ugrasiyor şuan dükkanı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARGB Ledleri felan kodluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,103
Üyeler
158,953