MehmetV2
80+ Silver
Dahası
Moderatör arkadaşlar seri banlarsa sevinirim troll'üİnternetten ram yükle baya iyi oluyo ben yükledim pc hızlandı baya.
Moderatör arkadaşlar seri banlarsa sevinirim troll'üİnternetten ram yükle baya iyi oluyo ben yükledim pc hızlandı baya.
servise gönderip anakartsız kalmadan önce format attın mı? muhtemelen legacy olarak kurulum yapılmış. uefi olarak tekrar kurup denesen muhtemelen düzelirdi.Gigabayte ın yetkili servisini aradım anakartı servise göndereceğim
Format attım uefi olarak yaptım hemde ama sonuç 0servise gönderip anakartsız kalmadan önce format attın mı? muhtemelen legacy olarak kurulum yapılmış. uefi olarak tekrar kurup denesen muhtemelen düzelirdi.
format son çareyse, servis daha son çare olmalı.
yaptım kankam onuda yaptım olmuyorAçılırken başlatılan uygulamaları bi kontrol et fazla yük vardır belki
bende çok istemiyorum anakaratı servise yollayıp bi süre anakartsız kalmayı ama bu şekilde mide bulandırıyorservise gönderip anakartsız kalmadan önce format attın mı? muhtemelen legacy olarak kurulum yapılmış. uefi olarak tekrar kurup denesen muhtemelen düzelirdi.
format son çareyse, servis daha son çare olmalı.
bios sıfırlayıp, format attıktan sonra da olmuyorsa başka seçenek kalmıyor zaten. umarım en kısa zamanda çözülür sorunun.Format attım uefi olarak yaptım hemde ama sonuç 0
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptım kankam onuda yaptım olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende çok istemiyorum anakaratı servise yollayıp bi süre anakartsız kalmayı ama bu şekilde mide bulandırıyor
cmos reset bios pilinin sökülmesi ve arayüzden sıfırlama bios yazılımını düşürdüm yükselttim ssd hdd taraması yaptım ayrı ayrı disklere kurup denedim ramları sırasıyla denedim sonuç koca bi 0bios sıfırlayıp, format attıktan sonra da olmuyorsa başka seçenek kalmıyor zaten. umarım en kısa zamanda çözülür sorunun.