Bilgisayar Bileşenleri İçin Kasım İndirimleri Beklenmeli Mi?

Reaksiyon skoru
54
Bilgisayar toplamak istiyorum parça parça fakat kasım indirimlerini beklemeli miyim yoksa şuan uygun bulduğum parçalar olursa almalı mıyım ? , malum ssd ve ramlerde kriz var şuanda yada kasım indirimlerinde gerçekten büyük indirimler olur mu sizlere danışmak istedim.

Bende aynı şekilde yapacaktım ikilemde kaldım vallaha

EFSANE KASIM INDIRIMLERI BAŞLADI, UYGULAMAYA GIR SIPARISINI VER VE BIZDEN %20 ZAM KAZAN.

Ekler

• 3.webp
    3.webp
    27.8 KB · Hit: 62
Mesela bu 2 kasadan biri şuan alınır mı yoksa beklemeli miyim ?
Yada bu ssd için ?

Mesela bu 2 kasadan biri şuan alınır mı yoksa beklemeli miyim ?
Yada bu ssd için ?
Güzel indirim fırsat yakaladın mı yapıştır, kalan parçaları da Kasım indirimleriyle almayı denersin. %15 indirim yakaladın al gitsin, aynı parça Kasımda düşse düşse %20 düşer o da çok üzmez.
Ama ben olsam indirimsiz bişey almazdım eğer vaktin varsa, mesela o samsung 990 pro çok pahalı şuan, ben 7300 e aldım Vatan indiriminden 2tb daha 1.5 ay önce.
Sürekli aktif indirim kovalarsan güzel fırsatlar yakalanıyor. Ben RGB li 64gb 6000/30 ram'i 6000 TL ye aldım mesela. Tabi şuan ekstra fırladı ram fiyatları.

Güzel indirim fırsat yakaladın mı yapıştır, kalan parçaları da Kasım indirimleriyle almayı denersin. %15 indirim yakaladın al gitsin, aynı parça Kasımda düşse düşse %20 düşer o da çok üzmez.
Ama ben olsam indirimsiz bişey almazdım eğer vaktin varsa, mesela o samsung 990 pro çok pahalı şuan, ben 7300 e aldım Vatan indiriminden 2tb daha 1.5 ay önce.
Sürekli aktif indirim kovalarsan güzel fırsatlar yakalanıyor. Ben RGB li 64gb 6000/30 ram'i 6000 TL ye aldım mesela. Tabi şuan ekstra fırladı ram fiyatları.
Phanteks markasını ilk defa gördüm iyi midir sizce açıkçası eclipse g400a modeli de çok hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD konusunda haklısınız bence de fiyat çok yüksek ama kıtlık var ya şu anda bilemedim alsam mı almasam mı 5080 super i bekliyorum zaten baya bir vaktim var ekran kartı çıkana kadar diğer parçaları yavaş yavaş halledeyim diyordum kendimce.

Phanteks markasını ilk defa gördüm iyi midir sizce açıkçası eclipse g400a modeli de çok hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD konusunda haklısınız bence de fiyat çok yüksek ama kıtlık var ya şu anda bilemedim alsam mı almasam mı 5080 super i bekliyorum zaten baya bir vaktim var ekran kartı çıkana kadar diğer parçaları yavaş yavaş halledeyim diyordum kendimce.
Phanteks yurt dışında popüler kasa konusunda, kasayla gelen dahili fanlarını genelde 140mm yapıyor bu da büyük bir avantaj sağlıyor. Ama spesifik olarak bu modeller için bişey diyemeyeceğim, dünya genelinde incelemelere, amazon vs yorumlarına, varsa türk ticaret sitelerinde ürün yorumlarına vs bakmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,738
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri