Neler Yeni

Bilgisayar bileşenlerini yurt dişina goturebilirmiyiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
metehan
Elimde 4070s ekran kartı ve 7800x3d işlemci var bunları yurt dişina goturebilirmiyim
Çantaya veya herhangi biyere koyup?

chade

80+ Bronze
burada parçaları sat parayı dolara çevir. yurtdışında o paraya muhtemelen bu parçaların sıfırını alırsın. taşımakla ben uğraşmazdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
metehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
burada parçaları sat parayı dolara çevir. yurtdışında o paraya muhtemelen bu parçaların sıfırını alırsın. taşımakla ben uğraşmazdım
Tavsiye için teşekkürler götürüluyor heralde anladiğim kadarıyla.

chade

80+ Bronze
Tavsiye için teşekkürler götürüluyor heralde anladiğim kadarıyla.
götürürsün hocam sıkıntı yok onda. aynı üründen birden fazla varsa elinde o zaman ülkeye giriş - çıkışlarda sorgulayabilirler. ticari amaçla mı bu ürünleri taşıyorsun gibisinden. sende birer tane var zaten. koy kutularına, kutuları da sırt çantana at götür. valizine koyup görevlilere verirsen hasar alabilir.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
götürürsün hocam sıkıntı yok onda. aynı üründen birden fazla varsa elinde o zaman ülkeye giriş - çıkışlarda sorgulayabilirler. ticari amaçla mı bu ürünleri taşıyorsun gibisinden. sende birer tane var zaten. koy kutularına, kutuları da sırt çantana at götür. valizine koyup görevlilere verirsen hasar alabilir.
Peki bende şöyle bir şey sorsam yuet dışından amcama ve kuzenlerle ekran kartı ve sıvı soğutma getirtmek istiyorum kapalı kutu getirme şansları var mı acaba birer tane parça olsa her biri

chade

80+ Bronze
Peki bende şöyle bir şey sorsam yuet dışından amcama ve kuzenlerle ekran kartı ve sıvı soğutma getirtmek istiyorum kapalı kutu getirme şansları var mı acaba birer tane parça olsa her biri
hocam biri bir parçayı alsın diğeri başka parçayı alsın valizine. öyle normal taşırlar. soran olursa da kendimize aldık derler bir şey olmaz. riske atamayız derseniz kutuların dış jelatinini sökün yeter. açılmış ürün gibi gözükeceğinden bir şey demezler.

Top Bottom