Neler Yeni

Bilgisayar Bozuldu (İşlemci) Yardım

AFzE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Furkan
Video izlerken bilgisayarım birden kapanmıştı. Tekrar açmayı denediğimde 4-5 saniye açılıyor Dell logosu gözüküyor daha sonra kapanıyordu. Tamire verdim ve bugün aradılar işlemcisi ölmüş değişmesi gerekiyor 1600 TL ücreti var. Sizce gerçekten ölmüş müdür ölmüş olsa hiç açılmaz mıydı? Kendim işlemci alsam değişim yapabilir miyim ?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,183
İsim
Abdullah Aydoğdu
1.600 TL ücreti var da hangi işlemciyi takacaklar? Git geri al bilgisayarını. Anakartını söyle biz sana öneride bulunuruz.
İşlemci takmak 30 saniye bile sürmüyor. Çok basit.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Video izlerken bilgisayarım birden kapanmıştı. Tekrar açmayı denediğimde 4-5 saniye açılıyor Dell logosu gözüküyor daha sonra kapanıyordu. Tamire verdim ve bugün aradılar işlemcisi ölmüş değişmesi gerekiyor 1600 TL ücreti var. Sizce gerçekten ölmüş müdür ölmüş olsa hiç açılmaz mıydı? Kendim işlemci alsam değişim yapabilir miyim ?
laptop mu?

AFzE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.600 TL ücreti var da hangi işlemciyi takacaklar? Git geri al bilgisayarını. Anakartını söyle biz sana öneride bulunuruz.
Teşekkür ederim ben de öyle yapmaya karar verdim. Bilgisayarım elime ulaştığı zaman tekrardan modeli ile iletişime geçerim

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim ben de öyle yapmaya karar verdim. Bilgisayarım elime ulaştığı zaman tekrardan modeli ile iletişime geçerim
laptop ise işlemci değiştirmek zor olur ona uygun işlemci bulmakta ayrı dert

AFzE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Furkan
laptop ise işlemci değiştirmek zor olur ona uygun işlemci bulmakta ayrı dert
Bilgisayar 8-9 yaşında olduğu için böyle bir bilgisayara 1600 TL masraf etmek istemiyorum. Şimdi tamir ettirsem 1-2 yıla başka bir yeri bozulur muhtemelen

AFzE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Furkan
Belirtmeyi unutmuşum cihazım laptop. Bu dedikleriniz laptop için de geçerli dimi ?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,183
İsim
Abdullah Aydoğdu
Belirtmeyi unutmuşum cihazım laptop. Bu dedikleriniz laptop için de geçerli dimi ?
Laptop işlemcisi değiştirmek bilgisayara göre bir tık daha zor olabilir. Hangi işlemciyi takacağını sorun. Çok dandik bir işlemci takacaksa 1.600 TL'ye başka yere götürürsünüz.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Paran varsa yenisini al.

Top Bottom