Neler Yeni

Bilgisayar Çalışıyor ama DP veya HDMI sinyal yok

drDrve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Can
İyi günler sorun 2 gündür var PC 3 yıllık ilk önce PC açılıyordu yük altına girdiğinde ortalam 20 dk çalışıp sadece görüntü gidiyordu PC ve ekipmanlar çalışmaya devam ediyordu bugün ise pc ilk açtığımda çalışıyor ekran kartı soğutucu fanlar vs çalışıyor ama hiç bir şekilde görüntü yok ilk ramlerden baktım teker teker denedim olmadı bios pilini söktüm taktım olmadı belki montaj hatası yapmışımdır dedim iyice kontrol ettim yine olmadı monitör sıkıntılıdır dedim tv bağladım yine aynı hata kabloları değiştirin yine aynı problem nedir.. genelde oyunlarda ekran gidiyordu boştayken problem yok oyundayken sıcakklık veriler fotoda var..

3080ti
12900kf

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Ekran kartı sorunudur belki ama Cpu cikartip geri takmayi denediniz mi? Birde hatri sayilir bir bilgisayariniz var Anakart ariza işiği hiç mi yanmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Süleyman Aydın
Ramleri sökün hocam 1 tanesini takın. Genelde ram kaynaklı oluyor. Ekran kartı güç bağlantılarını kontrol edin. Ekran kartını söküp anakarttan görüntü almayı deneyin

Nezha

80+ Bronze
İyi günler sorun 2 gündür var PC 3 yıllık ilk önce PC açılıyordu yük altına girdiğinde ortalam 20 dk çalışıp sadece görüntü gidiyordu PC ve ekipmanlar çalışmaya devam ediyordu bugün ise pc ilk açtığımda çalışıyor ekran kartı soğutucu fanlar vs çalışıyor ama hiç bir şekilde görüntü yok ilk ramlerden baktım teker teker denedim olmadı bios pilini söktüm taktım olmadı belki montaj hatası yapmışımdır dedim iyice kontrol ettim yine olmadı monitör sıkıntılıdır dedim tv bağladım yine aynı hata kabloları değiştirin yine aynı problem nedir.. genelde oyunlarda ekran gidiyordu boştayken problem yok oyundayken sıcakklık veriler fotoda var..

3080ti
12900kf
Dp hdmi takılı değil olarak görünüyorsa kablo veya portlarda korozyon olabilir. Takılı ama görüntü gelmiyorsa ekran kartı veya anakartta sıkıntı olabilir. Yakın zamanda elektrik gidip geldiyse, voltaj düşüklüğü olduysa, dalgalanma olduysa anakart etkilenmiştir büyük ihtimalle. Ekran kartını başka kasada deneyin çalışırsa anakartı tamirciye verin arıza tespit cihazına taksın baksın nesi var.

drDrve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme

Servise götürdüm orda diğer bileşenler çalışıyormuş ama anakart tekpi vermiyormuş bilmediğimden soruyorum bozuk veya arzalaı anakart diğer bileşenleri güç veririm mi

Top Bottom