Neler Yeni

Yardım Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor

NaxX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız
Merhabalar, oyun oynarken bir anda ekranda kareler belirdi ve ekran kapandı ama PC çalışmaya devam etti. Kapatıp açayım belki düzelir dedim ama PC çalışıyor görüntü gelmiyordu. RAM'leri çıkarıp taktım olmadı silgi ile silip denedim olmadı, BIOS pilini çıkarıp taktım olmadı ekran kartını deneyeyim dedim söktüm VGA'yı anakarta taktım görüntü geldi büyük ihtimal ekran kartı bunu neden yapıyor veya neden arızalı chipsetden dolayı olabilir mi? Bunu birkaç kere daha yapmışdı aynı hafta içerisinde ya da VGA girişi mi sıkıntılı? Yardımcı olursanız sevinirim neredeyse 2 saatdir bunla uğraşıyorum. Bu kartı tamir ettirsemmi diye düşünüyorum
sorunu nedir acaba ? Ekran kartı : R7 240

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Ekran kartı ısınıyor olabilir ama tam bilmiyorum bilen birisi yazarsa bana da yararlı olur çünkü bende yaşıyorum :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
arda acar
ben pek anlamam ama biryerde görmüştüm eğer ram in çift ise atıyorum 4gb x2 ramlerden biri o sıkıntıyı çıkarıyor olabilir tek tek dene hangisi çalışmyorsa onu kullanmazsın

NaxX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben pek anlamam ama biryerde görmüştüm eğer ram in çift ise atıyorum 4gb x2 ramlerden biri o sıkıntıyı çıkarıyor olabilir tek tek dene hangisi çalışmyorsa onu kullanmazsın
denedim ama sıkıntı yok ramlerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,568
Üyeler
163,190
Son üye
sdabfl
Top Bottom