Monitör kablosunu anakarta mı ekran kartına mı taktın?Başta bilgisayarı açtım çalıştı ama ekran kartının 1 fanı dönmüyordu kelepçeden dolayı kelepçeleri hafifçe kesip çıkardım başlattığımda fanların hepsi dönüyor ama ekran gelmiyor yani sinyal yok yazıyor
İkisinde de denedim olmadıMonitör kablosunu anakarta mı ekran kartına mı taktın?
Farklı bir mönitöre takıpta denedimMonitör kablosunu anakarta mı ekran kartına mı taktın?
Anakarta takma ekran kartına takıp dene. Dönüştürücü kullanıyor musun?İkisinde de denedim olmadı
Ekran kartına taktım istiyorsan videoya atayım dönüştürücü kullanmıyorum hdmi ile bağladımAnakarta takma ekran kartına takıp dene. Dönüştürücü kullanıyor musun?
Eğer her şeyi doğru yaptıysan açılması lazım.Ekran kartına taktım istiyorsan videoya atayım dönüştürücü kullanmıyorum hdmi ile bağladım
Hazır geldi ben sadece ekran kartı kırılmasın diye sabitlemişler kelepçeleri kestim hafif bir oynama oldu ama hiçbirşeyi sökücek kopartıcak kırcak kadar değil sonra ekran gittiEğer her şeyi doğru yaptıysan açılması lazım.
Başta bilgisayarı açtım çalıştı ama ekran kartının 1 fanı dönmüyordu kelepçeden dolayı kelepçeleri hafifçe kesip çıkardım başlattığımda fanların ikiside dönüyor ama ekran gelmiyor BUNU OKU ANLARSIN.Hazır geldi ben sadece ekran kartı kırılmasın diye sabitlemişler kelepçeleri kestim hafif bir oynama oldu ama hiçbirşeyi sökücek kopartıcak kırcak kadar değil sonra ekran gitti
Eğer ekran kartında başka bir HDMI portu varsa ordan dene bakalım belki olur.hdmi ile bağladım
Yok malasef başta bilgisayar çalşıyordu ama ekran kartının 1 fanı dönmüyordu sonra dönsün diye kelepçeleri kestimEğer ekran kartında başka bir HDMI portu varsa ordan
Sonrasında hafif sallandı fakat her şeyi çalışıyor ama sinyal yok diyorYok malasef başta bilgisayar çalşıyordu ama ekran kartının 1 fanı dönmüyordu sonra dönsün diye kelepçeleri kestim