Bilgisayar çalışıyor görüntü gelmiyor

S_EDAT

80+
Reaksiyon skoru
132
Merhaba arkadaşlar benim daha öncede başıma gelmişti zaten sistem 10 yıllık falan ondan galiba 3 bip sesi gelmeye başladı birdenbire sonra ram slotu falan çalışmadı sonra kendiliğinden düzeldi bugün bi CPU fanı değiştirdim yine aynı şey oldu 2 saattir her şeyi deniyorum hiç sonuç yok bios pilini 1* 2*. 2*2. 3*3. Her türlü ram fonksiyonu denedim sorunun ramlerde gibi 3 bip ses geliyordu daha öncede oldu şuan ne ses geliyor nede görüntü bu şekil bekliyor hiç hareketlenme yok ne yapmam lazım kafayı yicem teşekkürler
IMG_20210313_215400.jpg

Merhaba arkadaşlar benim daha öncede başıma gelmişti zaten sistem 10 yıllık falan ondan galiba 3 bip sesi gelmeye başladı birdenbire sonra ram slotu falan çalışmadı sonra kendiliğinden düzeldi bugün bi CPU fanı değiştirdim yine aynı şey oldu 2 saattir her şeyi deniyorum hiç sonuç yok bios pilini 1* 2*. 2*2. 3*3. Her türlü ram fonksiyonu denedim sorunun ramlerde gibi 3 bip ses geliyordu daha öncede oldu şuan ne ses geliyor nede görüntü bu şekil bekliyor hiç hareketlenme yok ne yapmam lazım kafayı yicem teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
Ekran kartı ve RAM'leri çıkarıp alt kısımlarını silgi ile hafifçe bastırmadan silmeyi denedin mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler
191,017
Son üye
Sonoc756
Geri