Mönitörü alınca içinden kablo çıkıyor diye biliyorum.Bence ürün eline ulaştıktan sonra al.(Gerekiyor mu gerekmiyor mu anlarsın zaten)Yeni bir bilgisayar ve monitör alıcam 240 hz alıcam monitörü elimdeki kabloları yıllardır kullanıyorum f/p kaliteli kablolar önerir misiniz? almışken sağlam bir şey alıyım
klasik kablolar çıkıyor bilmiyorum ama her kablo 240 hz iletimini sağlıyomu en iyi hangisiyle performansı artırabilirimMonitörden pcden kablo çıkıyor zaten?
aklımda bulunsun kablolar 240 hz desteklemesi lazım bildiğim kadarıyladisplay port lazım onun için https://www.hepsiburada.com/dark-1-...splayport-kablo-dk-cb-dpl154k-pm-HB000008OPFX
Monitör incelemelerine bakın onlar söyler 240hz destekliyor diye genelde DP kablosu çıkar oda 240hz destekliyor ama yeni hdmı kablolarda destekliyor kutu içeriğine bakın.klasik kablolar çıkıyor bilmiyorum ama her kablo 240 hz iletimini sağlıyomu en iyi hangisiyle performansı artırabilirim
display port işteklasik kablolar çıkıyor bilmiyorum ama her kablo 240 hz iletimini sağlıyomu en iyi hangisiyle performansı artırabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
aklımda bulunsun kablolar 240 hz desteklemesi lazım bildiğim kadarıyla
valla çalışması için gereken kablolar mantığıyla düşündümBaşlık baya alakasız...
Görüntü kabloları kendi aralarında farkları oluyor fakat aynı kablo kendi içinde çok bir fark yaratamıyor. Altın uçlu HDMI kabloları var ama ne kadar fark eder? Tak kabloyu versin görüntüyü çok didiklenecek bir durum yok ortada.
DVI kablolarının Wiki açıklaması.
"Digital Visual Interface LCD ve dijital projektörler gibi cihazlardaki görüntü kalitesinin artırılması için tasarlanmış bir standarttır. Sıkıştırılmamış dijital video verisinin taşınmasını amaçlamaktadır. HDMI ile kısmen uyumludur."