Neler Yeni

Bilgisayar donanimlari uygunmudur

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Knka su an ayarladim 8 bin tuttu 3 bin hazır maaşımdan gerisini tamamlicam bunlar uyumlu olurmu ve iadere eder mi? beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

9 bin
Uyumlu da biraz pahalı attığım akakçe linklerinden al 1000TL daha ucuz itopyada 1650

mythrowib

80+ Silver
Knka amd seven biri degilim eski pcdeki amd islemci beni soguttu amd den sıcaklığı bütün pc yi ısıtıyor gevur gibi yani ileride ssd alirim sizden istediğim bana f/p bir pc toplamak yardimci olursunuz sevinirim
Gidip stok fanla 100w eski işlemciyi soğutmaya çalışırsan ısınır tabi. Ekran kartı markaların yaptığı soğutmaya bağlı. Yeni AMD işlemciler 14 nm intellerden daha az ısınıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knka amd seven biri degilim eski pcdeki amd islemci beni soguttu amd den sıcaklığı bütün pc yi ısıtıyor gevur gibi yani ileride ssd alirim sizden istediğim bana f/p bir pc toplamak yardimci olursunuz sevinirim
İllaha nvidia Alacam dersen farklı sitelerden topla trendyola bağlı kalma

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
İsa Kayıkcıoğlu
Itopya sıkıntı çıkarmaz sadece müşteri hizmetleri bazen sorun çıkartıyor
Tm knka baska sitelerden baktim 900 tl daha ucuz eyw yardimin icin bu donanimlar uygunsa alicam sorun cikarsa yazarim yine yardim edersiniz inş bide i3 ün stok fani iş görürmü cevap verirsen sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Tm knka baska sitelerden baktim 900 TL daha ucuz eyw yardimin icin bu donanimlar uygunsa alicam sorun cikarsa yazarim yine yardim edersiniz inş bide i3 ün stok fani iş görürmü cevap verirsen sevinirim
İş görür fazla ısınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,592
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom